Grootkeuken


Grootkeuken & Apparatuur
Bespaar nu op jouw vaatwasmachine bij Winterhalter

Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen op energiekosten, maar ook op water-, personeels- en andere bedrijfskosten. Winterhalter kan u daarbij helpen. Hoe?

Grootkeuken & Apparatuur
De gasloze keuken? Eerder hybride…

De transitie van gas naar elektra is in volle gang. De overheid motiveert particulieren en ondernemers om over te schakelen. Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet zo eenvoudig gerealiseerd kan worden.

Grootkeuken & Apparatuur
Ook in keukens is verhalen vertellen belangrijk geworden

Steeds meer horecagelegenheden vertellen een verhaal. De gasten gaan de belevenis aan en gaan mee in het verhaal. Om gasten te trekken is er meer nodig dan alleen het aanbieden van een heerlijke menukaart. Daarin speelt ook de bewustwording van gasten een grote rol. Eten dat niet in het seizoen past, wordt niet meer geaccepteerd. Het weggooien van eten is ook not done. Ook in bedrijven verandert de functie van de kantine. Nu werknemers meer thuiswerken, wordt een ontmoetingsplek in bedrijven belangrijker. De vroegere kantine en vergaderzaal zijn in elkaar verweven. Met elkaar overleggen, discussiëren en praten over het slechte weer moet overal in het kantoor kunnen plaatsvinden. Dus niet alleen bij het populaire koffieautomaat. De barista is de ideale oplossing hiervoor!

Leveranciers
AKE Ideal Nordcap ondersteund Nederlandse Bijenhouders

“Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt en met de producten die wij leveren en produceren maken wij het verschil. Daarom hebben we van “We care for food” ons missiestatement gemaakt”

Food & Wine
3D virtuele showroom van IDEAL AKE

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Leveranciers
Moretti Forni LAB’s in Nederland – Pizza concept op maat

Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.

Grootkeuken & Apparatuur
Coronastilte in keukens biedt ruimte voor dieptereiniging

Horecakeukens zijn door toedoen van het Coronavirus geheel of gedeeltelijk gesloten. Dat zorgt voor problemen, maar ook voor enkele kansen. Je zou in deze stille tijd kunnen nadenken over het plegen van groot onderhoud of het uitvoeren van dieptereiniging.

Grootkeuken & Apparatuur
Intelligente systemen in de keuken

Een thermostaat die op afstand bedienbaar is… Handdoekenhouders die met een appje melden dat de rol vervangen moet worden… Vuilcontainers die bijna vol zitten en hun eigen afhaaldienst bestellen… Of zelfs een keukenprullenbak die protesteert als er te veel foodwaste is en je exact vertelt wat je vaak weggooit en wanneer. Allemaal voorbeelden van slimme datatoepassingen in de keuken. Maak jouw keuken slimmer met smart keukenassistenten!

Grootkeuken & Apparatuur
Help, handen te kort!

Je kunt als horecaondernemer nog zulke mooie plannen hebben, als je er geen geschikte medewerkers bij weet te vinden, houdt het snel op. Zodra er ook maar één servicemonteur ziek is, loopt de business vast. Waar haal je ze vandaan, in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt?

Grootkeuken & Apparatuur
Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

Machines kunnen niet glimlachen, de medewerkers die ermee werken wél. Wat is het effect van een glimmende koffiemachine op de counter? Je krijgt toch ter plekke zin in een espresso of een flat white! Dit om te illustreren wat het effect is van mooie apparaten, in het zicht van de gast. Ze doen iets met de sfeer in de zaak en scheppen terecht verwachtingen op het gebied van kwaliteit en versheid.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!