Horecava schuift door naar het voorjaar

Granfood


Horeca Nieuws
Funghi Porcini: dé smaakmaker uit de Italiaanse keuken

STAR Paddenstoelen bouillonpoeder biedt een goede, smaakvolle basis voor tal van gerechten. Deze Italiaanse smaakmaker is geliefd om de unieke receptuur met 4% porcini paddenstoelen en het rijke aroma. STAR Paddenstoelen bouillonpoeder is multi-inzetbaar en eenvoudig geheel naar wens te doseren. Naast dat je er heerlijke (Italiaanse) soepen mee bereidt, versterk je met bouillonpoeder de smaken van risotto, pasta, vlees- en groentegerechten.

Horeca leveranciersberichten
JOZO – Zuiver zout uit Nederlandse bodem

JOZO - Sinds 1929 wint JOZO al zout uit Nederlandse bodem uit ondergrondse koepels. In deze tijd heeft JOZO de kunst van het winnen en vermalen van zout tot in de perfectie leren beheersen. De herkomst en grootte van de zoutkorrel zijn bepalend voor de smaak van zout. JOZO heeft een uitgebreid assortiment, voor elk gerecht heeft JOZO een passende smaakmaker.

Horeca leveranciersberichten
Nieuw: STAR bouillonpoeders in foodservice verpakking. Probeer nu gratis.

Al vanaf 1948 vind je STAR bouillon in de keuken van bijna iedere Italiaan. Met STAR bouillon maak je in een handomdraai de lekkerste soepen, risotto’s en andere Italiaanse gerechten. Probeer nu eenmalig helemaal gratis.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!