gastvrijheidscoach


Personeel
Kim Ockers: ”ALLE ZEILEN BIJZETTEN”

Toen in 2014 haar moeder overleed, werd Kim Ockers (41) volledig in het diepe gegooid. Grand Café Oosterbeek, het levenswerk van haar moeder, werd haar nagelaten en opeens was ze eigenaar van een horecaonderneming. Kim greep deze uitdagen met beide handen aan en tot op de dag van vandaag is het Grand Café nog steeds een begrip op zich in Oosterbeek.

Personeel
Hoe geef ik leiding aan de nieuwe generaties?

Merk jij het ook al, dat jouw team bestaat uit verschillende generaties? Hoe ga je hiermee om en wat is de beste manier om dan leiding te geven? Millenials en Generatie Z, die de arbeidsmarkt toetreden als Young Professionals. De jongeren die nu de markt betreden nemen andere waarden en veranderingen met zich mee.

De belangrijkste succesfactor is gastvrijheid

Bon Chef! Jochem Myjer, geboren in 1977 in Leiden, begon op zijn 15e met werken als afwasser in de horeca....

Frank Streefland: De Nieuwe Polderkeuken

Proef het Groene Hart De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proef je op je bord....

Floor Eizema – Lekker Sociaal media

Hoe is je carrière als social media specialist begonnen? Floor was al jong begonnen aan de opleiding Politicologie. Al snel...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!