gastvrijheidscoach


Horeca leveranciersberichten
Jan van Heel: 74 jaar en nog haalt hij plezier uit de gastvrijheidssector!

Het Tinnen Bord Meteen na de Hotelschool in Brussel zette Jan het restaurant “het Tinnen Bord” op. 16 jaar lang...

Scoops
Hoe geef ik leiding aan de nieuwe generaties?

Merk jij het ook al, dat jouw team bestaat uit verschillende generaties? Hoe ga je hiermee om en wat is de beste manier om dan leiding te geven? Millenials en Generatie Z, die de arbeidsmarkt toetreden als Young Professionals. De jongeren die nu de markt betreden nemen andere waarden en veranderingen met zich mee.

Horeca leveranciersberichten
Jochem Myjer: De belangrijkste succesfactor van mijn show? Gastvrijheid!

Bon Chef! Jochem Myjer, geboren in 1977 in Leiden, begon op zijn 15e met werken als afwasser in de horeca....

Horeca leveranciersberichten
Frank Streefland: De Nieuwe Polderkeuken

Proef het Groene Hart De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proef je op je bord....

Horeca leveranciersberichten
Floor Eizema – Lekker Sociaal media

Hoe is je carrière als social media specialist begonnen? Floor was al jong begonnen aan de opleiding Politicologie. Al snel...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht