Gastvrijheid


Ondernemerschap
Verbeter jouw gastvrijheid in de horeca met 7 tips

Besteed extra aandacht aan de gastvrijheidsbeleving, zodat jouw gasten naar je zaak terugkomen! Bekijk op welke punten jij kan verbeteren. We geven je 7 tips voor de ultieme gastvrijheidsbeleving!

Ondernemerschap
7 tips voor betere gastvrijheid in de horeca

Natuurlijk wil jij gasten een onvergetelijke avond of overnachting bezorgen. Daarom is het slim om extra aandacht te besteden aan gastvrijheid. Hoe doe je dat dan? En wat levert gastvrijheid je op? Lees snel verder.

Leveranciers
NIEUW: booq Payment laat jouw gasten op ieder moment betalen

booq Payment is de nieuwste Brick binnen het booq Platform. Geef jou gasten bij het uitserveren een bon met een unieke QR-code, waarmee zij op ieder moment kunnen afrekenen.

Levent Türkmen van SUREbusiness

Het is vanzelfsprekend dat gastvrijheid vrijwel overal een rol speelt. Binnen de horeca, op school, bij je vrienden thuis, maar...

Ondernemerschap
Hogere gastbeleving = hogere omzet

Door de gastenreis te analyseren zul je zien dat je team tot voorheen kansen vaak liet liggen of niet bewust was van de kansen die er waren.

Ondernemerschap
Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

Uit eten gaan met kinderen is vaak een hele uitdaging voor ouders. Ook voor feesten en partijen is het een dilemma: wel of niet uitnodigen van kinderen. Je hoeft niet gelijk een hele speelgoedhandel aan te schaffen om uw onderneming (tijdelijk) kindvriendelijk te maken.

Scoops Inspiratie
Hoe verleid je je gast? – Deel 2

Ondernemers moeten hun gasten meer dan ooit weten te verleiden. Hierbij is het belangrijk om alle zintuigen van de gasten te prikkelen en hen te verrassen, of het nu gaat om bijzondere en fotogenieke gerechten, een opvallend, eigentijds interieur of gastvrij personeel. In dit artikel een aantal concepten in binnen- en buitenland die zich toespitsen op een multisensorische gastbeleving, waarbij het visuele en het Instagrammable een hoofdrol speelt. Laat je inspireren.

Scoops Inspiratie
Gastbeleving anno nu

Vandaag de dag is het in veel algemene bedrijven niet meer zo vanzelfsprekend dat hun gasten en klanten nog in contact komen met echte medewerkers. Computers en zelfs robots nemen steeds meer werkzaamheden uit mensenhanden. Op plaatsen waar gasten en klanten vandaag de dag nog wel met echte medewerkers van vlees en bloed in aanraking komen, ligt de verwachting ineens een stuk hoger.

Scoops Inspiratie
Hoe verleid je je gast?

Hoe verleid je je gast?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!