Gastbeleving


Leveranciers
De decembermaand is een beleving!
Scoops Inspiratie
Alleen wie kiest, heeft succes

De consument van vandaag kiest wat past bij zijn leefstijl of zijn leefstijl bevestigt. Dat geldt ook voor de horecalocaties die hij bezoekt om te werken, te ontspannen of te ontmoeten. Dit vraagt van horecaondernemers dat ze keuzes maken: op welke gasten en bijpassende leefstijl gaan ze zich richten? Alleen wie kiest, heeft succes! Op het Innovation & TrendLAB van de Horecava (in RAI Amsterdam van 8 tot en met 11 januari 2018) zijn concepten te zien van ondernemers die durven kiezen voor een sterke identiteit.

Scoops Inspiratie
Gastbeleving anno nu

Vandaag de dag is het in veel algemene bedrijven niet meer zo vanzelfsprekend dat hun gasten en klanten nog in contact komen met echte medewerkers. Computers en zelfs robots nemen steeds meer werkzaamheden uit mensenhanden. Op plaatsen waar gasten en klanten vandaag de dag nog wel met echte medewerkers van vlees en bloed in aanraking komen, ligt de verwachting ineens een stuk hoger.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!