FSIN


Leveranciers
Twee nieuwe bestuursleden voor FoodService Instituut Nederland

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) verwelkomt twee nieuwe bestuursleden: Annemarie Swijtink (McDonald’s Nederland BV) en Dick Slootweg (Bidfood BV).

Fast Casual
Supermarkt wordt concurrent van de horeca

De strijd rond de het marktaandeel van de gemaksconsument wordt hevig de komende tien jaar. Supermarkten gaan concurreren met horeca door ook voeding voor directe consumptie aan te bieden. Dit blijkt uit de nieuwe FSIN Beleidsmonitor 2030.

Beursnieuws
Meer geld aan eten en drinken buiten de deur

FSIN: consumentenvertrouwen stuwt consumptie buitenshuis fors, ook in 2018 Nederlander besteedt veel meer geld aan eten en drinken buiten de deur.

Beursnieuws
Millennials stuwen restaurantbezoeken

Buitenshuis eten en drinken is een groeimarkt (+4,5% in 2016). Van alle generaties zijn het de Millennials (18-36) die het vaakst in restaurants komen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!