Food & Beverage


Food & Wine
Zero-waste salades winnaar Food & Beverage

d’Arta kwam als grote winnaar uit bus bij Horecava Innovation Award in de categorie Food & Beverage met hun Greens Cuisine' Easy Indian Summer. We spreken met Karel Talpe (mede-eigenaar d’Arta) over hun gezonde, plantaardige koude salade die inspringt in de huidige trends en de vraagstukken in de horeca.

Food & Wine
Restaurants in hotels: zo zorgt F&B voor meer omzet

Restaurants in hotels zijn toch gewoon een voorziening? Een extra service voor de gast? Welnee, tegenwoordig kunnen hoteliers zich via food en beverage onderscheiden én hun omzet verhogen. We spraken Rein Rambaldo van De Horecafabriek en zetten een paar F&B-trends, tips en voorbeelden uit de hotelsector voor je op een rij.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!