Fast Service


Fast Casual
Zuivelhoeve terechte winnaar Foodservice Award 2022

De winnaars van de ‘Foodservice Awards’ 2022 zijn bekend! Na het uitstellen van de bekendmaking wegens de lockdown en onzekerheid zijn de prijzen vandaag eindelijk overhandigd tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg. Chefkok Pierre Wind had speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve nam dit jaar de ‘overall’ titel in ontvangst en is daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument.

Duurzaamheid
Snel én duurzaam: disposables in de fast casual sector

Wie heeft er tijdens de lockdown geen apps zoals Thuisbezorgd gebruikt? Sinds het coronavirus zien we een enorme stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In 2020 groeide de Nederlandse maaltijdbezorgbranche met maar liefst 43%. De keerzijde van deze groei is een enorme toename in het gebruik van verpakkingsmateriaal.

Ondernemerschap
Op de bank met Eetwinkel de Hollandsche Tuyn

Een dark kitchen starten naast je eigen zaak. De broers Bjorn en Jeroen van Oss van Eetwinkel de Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom deden het afgelopen jaar. Hoe hebben ze dit aangepakt, is het een succes en blijven ze ermee doorgaan? Je leest het in dit inspirerende interview!

Start-up & innovatie
Start-up Davai Dumplings biedt een nieuwe vega snack

Met ruim 60.600 dumplings per maand verovert Davai Dumplings de markt. Deze start-up is pas net begonnen en timmert nu al aardig aan de weg. Want naast een heerlijke dumpling snack biedt het product nog veel meer mogelijkheden.

Food & Wine
Online platform Pizza Profs van start

Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari van start gegaan. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis.

Fast Casual
Diego’s opent locatie in Scheveningen

Begin augustus opent Diego's een horecastand in de nieuwe Foodhallen in Scheveningen. Ook tijdens een dagje strand weet je nu dus waar je moet zijn voor de goede burgers van Diego's.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!