Het take-away concept werd in maart 2020 in één klap noodzaak voor bijna ieder horecabedrijf. Bijna een jaar later bezoekt Frank van Rational drie verschillende bedrijven om te helpen bij de kooktechnische uitdagingen die de chef tegenkomt.
Het hele jaar genieten van het buitenleven, meer omzet uit je terras halen en inspelen op de huidige ontwikkelingen. Dat willen we allemaal! Maar wat zijn je opties? Ga je voor een overkapping met vouwdak of schuifdak, in één keer aanschaffen of leasen? En wat is jouw terugverdientijd? Gerko van Beem (eigenaar Van Beem Horeca) neemt je hierin mee.
Met de maatregelen nog steeds van kracht kijkt iedereen reikhalzend uit naar het terrasseizoen. Want zeg nou zelf, wie loopt er echt warm voor een digitale vrijdagmiddagborrel of een terras Zoomsessie. Wat het afgelopen seizoen ons heeft geleerd, is dat de aantrekkingskracht van het terras groter is dan ooit. En dat biedt kansen! Gasten staan werkelijk te trappelen en wij willen ze uiteraard graag verwelkomen. De hamvraag is dan natuurlijk: hoe pak je dit het beste aan? Daar gaat deze sessie over.
Jaime van ’t Hoenderdaal, Team Lead Sales Development bij Lightspeed, vertelt aan de hand van de moderne customer journey hoe jij jouw horecazaak kunt optimaliseren. Van reserveringen en vooraf bestellen tot betalingen, ontdek in deze 20 minuten-durende presentatie + Q&A welke technologie en tools je nodig hebt om goed voorbereid de toekomst tegemoet te zien.
We kijken allemaal uit naar een betere tijd, waar we weer kunnen genieten van die geweldige ‘dining experience’. Juist nu is het belangrijk om op te vallen, maar hoe creëert u dan die ultieme dining experience? Het draait uiteindelijk om de totale beleving. Een overheerlijk gerecht, mooi opgemaakt op het juiste servies, in een goede setting, met fijne service en jouw eigen persoonlijke touch.
Tino den Bleijker, Technisch Commercieel Adviseur Harol, en Paulus van Gilst, eigenaar Van Manen Zonwering, kijken o.a. naar de trends en voorspelling voor de horeca ná corona. Aan de hand van voorbeelden en cases van collega horeca-uitbaters bieden zij in deze sessie concrete informatie om het buitenseizoen te verlengen.
In deze Expertsessie vertelt Joey Bloemendal, Head of Sales van Thuisbezorgd.nl, je meer over de ontwikkelingen die jou in 2021 nog verder helpen. Een niet te missen sessie als je een stap verder wilt of moet met je bezorging.
Na bitter komt zoet. Dat is een fijn vooruitzicht. Maar op dat zoet, wil je nú al op voorbereid zijn. Wanneer het startschot voor de horeca precies gegeven gaat worden weten we niet. Wat we wel weten is dat dit het begin zal zijn van een nieuwe tijd. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak. Om nieuwe middelen, nieuwe methoden en een nieuwe koers. Een goede mise-en-place nu, is essentieel om ook straks weer sterk op de kaart te staan. Op de níeuwe kaart. Tijd om aan te pakken dus! Middels deze sessie stomen we je klaar. Want een ding is zeker, als het moment er is moet je er klaar voor zijn.
Xandrion is een onafhankelijke inkooporganisatie met haar roots in de recreatiebranche. In 1997 is Xandrion opgericht door een groep recreatieondernemers met een handvol aangesloten leveranciers.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!