Evenementen


ANP Nieuws
Evenementen met volle zalen of festivalterreinen zijn mogelijk

Het is mogelijk om meer mensen toe te laten bij evenementen, ook bij een hoog risiconiveau voor het coronavirus. Dat concludeert Fieldlab Evenementen.

ANP Nieuws
Kamer: maak snel meer testen mogelijk bij horeca en evenementen

De partijen willen dat het kabinet snel meer pilots gaat doen met het testen bij verschillende evenementen en in diverse sectoren.

ANP Nieuws
Staatssecretaris Keijzer: misschien in de zomer weer evenementen

Maandag werd een evenement gehouden voor vijfhonderd gasten in het Beatrix Theater in Utrecht. In een reeks van dit soort proeven onderzoekt de overheid, samen met de zakelijke- en publieksevenementensector, hoe grote evenementen en congressen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd.

“Meer hotello’s achter je bar, minder gezeik”

Wat begon als een vriendendienst voor een oud dispuutgenoot van Ruben, mondde uit in een samenwerking. Door de omvang van...

Achtste editie van Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

De organisatie van Gastvrij Rotterdam heeft besloten ook de vakbeurs, die gepland stond van 21 t/m 23 september 2020, uit te stellen naar 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!