Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Entree Magazine


Horecazaak (her)starten
Deze vijf horecabedrijven zijn net geopend!

De horeca is weer open en dat betekent dat we weer inspiratie kunnen opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt ook deze maand weer vijf bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!

Scoops
Deze 5 horecabedrijven zijn net geopend!

De horeca is weer open en dat betekent dat we weer inspiratie kunnen opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt vijf bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!

Scoops
Internationale hotspots waar vuur en rook centraal staan

Wat is er voor horecaprofessionals leuker dan inspiratie opdoen in het buitenland? Wij tippen vier barbecuerestaurants die de moeite waard zijn. Voor als het straks weer kan!

Scoops
5 Buitenlandse hostpots!

Steeds meer restaurants halen de natuur naar binnen. Zo zit de gast binnen, maar tóch buiten. We noemen vijf inspirerende voorbeelden in het buitenland, voor als de grenzen straks weer open zijn!

Scoops
Crisis?! Deze vier horecaformules gaan dit jaar groeien!

Ja, zelfs in een crisisjaar kun je groeien. Dan moet je wel een goed en perfect doordacht concept hebben natuurlijk. Deze vier Nederlandse franchiseconcepten zijn daarvan mooie voorbeelden en gaan dit jaar uitbreiden. Laat je inspireren door dit artikel van Entree Magazine!

Scoops
3 hotspots die binnenkort openen

Kunnen we ons nog verheugen op nieuwe horeca straks? Het antwoord is: ja! Entree Magazine noemt drie hotspots in Amsterdam, Utrecht en Leersum die zodra het kan de deuren openen.

Video
10 horecatrends – inspiratieshot

Welke horecatrends en trendsettende horecaconcepten gaan we dit jaar zien? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft een vette shot inspiratie!

Horeca Nieuws
Trending Topics Lees het hier!

Hoe kijken bierexperts naar de rest van het jaar? Hoe groot gaat 0% écht worden? Welke foodtrends zijn na corona blijvertjes? En: komen we na de crisis in een nieuwe, uitbundige roaring twenties terecht? Dit, en nog veel meer, lees je in het trendmagazine Trending Topics 2021, een productie van Entree Magazine en Horecava! Lees het magazine hier helemaal digitaal.

Scoops
Entree Magazine: 5 hotels met inspirerende staycations

Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.

Scoops
Trendrapport Entree Magazine: steeds meer food-, beauty- en fitnessmerken openen restaurants en hotels

Steeds meer grote (retail)merken uit o.a. de mode-, food- of cosmeticabranche stappen de horeca in. Zo opende onlangs Rituals (inderdaad, het cosmeticamerk) een restaurant in Amsterdam en openden fitnessmerk Equinox en Louis Vuitton eerder dit jaar horecabedrijven. Handig: ze creëren hiermee een 360 graden-beleving rondom hun merk. We noemen vijf interessante voorbeelden, ter inspiratie om na de lockdown weer kunnen bezoeken.

Scoops
Entree Magazine tipt 5 nieuwe horeca-hotspots!

Ondanks deze corona-periode openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Entree Magazine tipt iedere maand een aantal pareltjes van hotspots die de moeite waard zijn voor een bezoek!

Scoops
Trendreport van Entree Magazine 3x nieuwe restaurants

Ondanks het huidige coronatijdperk openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Welke zijn de moeite waard om te bezoeken? Entree Magazine tipt drie hotspots die onlangs de eerste gasten ontvangen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!