Design


Interieur & Design
Haal natuur, rust en ontspanning naar binnen met biopilic design

Het welzijn van de mens verbetert als we 'buiten zijn'. Het is bij een interieurontwerp daarom steeds belangrijker om niet alleen esthetisch naar de ruimte te kijken, maar ook het welzijn van de gebruiker voorop zet. Dat is biophilic design. Lianne Bongers van Studio Lime gelooft dat biophilic design de toekomst is en vertelt wat je hier als horecaondernemer mee kan.

Interieur & Design
4 niet te missen horeca hotspots

Welke horeca hotspots van 2022 zijn nu al de moeite waard om te bezoeken als inspiratie voor je eigen zaak? Entree Magazine tipt 4 hotspots die het bezoeken waard zijn.

Luuk Rijnders: ”Lead by example”

Tijdens de corona crisis heeft Luuk Rijnders (32) een baan aangeboden gekregen als Director of Operations bij Kazerne in Eindhoven. Hij besloot deze kans te pakken en terug te keren naar zijn ‘roots’ in het zuiden van het land. Zijn doel is om de F&B kant van het bedrijf een grotere rol te laten spelen wat zonder twijfel zal gaan lukken, als je kijkt naar de aanzienlijke ervaring die Luuk heeft.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!