COVID-19


Sven Sallaerts: ‘Maak je droom werkelijkheid!’

‘Ik vond dat het beter kon’ Sven Sallaerts is van kinds af aan al geïnteresseerd in de hospitality industrie. Toen...

ANP Nieuws
Meerderheid Nederlanders: gooi horeca open voor gevaccineerden

Meer dan 2/3 van de Nederlandse bevolking vindt dat de Horeca open kan voor mensen die al gevaccineerd zijn.

Leveranciers
Diversey lanceert keurmerk voor hygiëne in de Horeca

Ben je ervan overtuigd dat u en al uw medewerkers weten wat ze moeten doen om zichzelf en natuurlijk de...

Noud Versteegh: ”Leidinggeven leer je niet uit een boekje”

General Manger worden voor je 30e, dat is niet voor iedereen weggelegd. Noud Versteegh (26) slaagde hierin toen hij afgelopen zomer bij Kasteel De Hooge Vuursche door zijn leermeester geïntroduceerd werd. De positie van General Manager was open en Noud besloot deze grote uitdaging aan te gaan.

Leveranciers
Frontcooking, eten serveren en uitdelen op Covid-19 tijden

Hoe kunt u front cooking, het serveren van voedsel en distributie optimaal organiseren, zelfs in Covid 19 tijden? Onze vierdelige...

Start-up & innovatie
Lynndell Melles: ”NEE, is geen antwoord.”

Hoe hoog ligt de lat van service? Volgens de gedreven, jonge en gepassioneerde onderneemster Lynndell Melles (25) ligt deze lat veel hoger dan dat wij hier in Nederland en zelfs Europa denken. Haar stage in Hongkong is een van haar inspiratiebronnen voor het starten van MELLES PEOPLE, liet haar inzien dat het hier wel beter kon.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!