‘Ik vond dat het beter kon’ Sven Sallaerts is van kinds af aan al geïnteresseerd in de hospitality industrie. Toen...
Meer dan 2/3 van de Nederlandse bevolking vindt dat de Horeca open kan voor mensen die al gevaccineerd zijn.
Ben je ervan overtuigd dat u en al uw medewerkers weten wat ze moeten doen om zichzelf en natuurlijk de...
General Manger worden voor je 30e, dat is niet voor iedereen weggelegd. Noud Versteegh (26) slaagde hierin toen hij afgelopen zomer bij Kasteel De Hooge Vuursche door zijn leermeester geïntroduceerd werd. De positie van General Manager was open en Noud besloot deze grote uitdaging aan te gaan.
Hoe kunt u front cooking, het serveren van voedsel en distributie optimaal organiseren, zelfs in Covid 19 tijden? Onze vierdelige...
Hoe hoog ligt de lat van service? Volgens de gedreven, jonge en gepassioneerde onderneemster Lynndell Melles (25) ligt deze lat veel hoger dan dat wij hier in Nederland en zelfs Europa denken. Haar stage in Hongkong is een van haar inspiratiebronnen voor het starten van MELLES PEOPLE, liet haar inzien dat het hier wel beter kon.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!