Cocktails


Leveranciers
Bloody Orange Cold Drip

Op zoek naar een alcohol vrije cocktail waar je toch een kick van krijgt? Mix onze Lemonaid Blood Orange eens met koude koffie! Er zijn meerdere manieren om dit aan te vliegen, je kunt je warm gezette koffie laten afkoelen, paar ijsklontjes erin, en mixen die handel. Het is alleen veel lekkerder om een koud gebrouwen koffie te gebruiken. Er zijn steeds meer merken verkrijgbaar die het in een flesje verkopen, maar onze persoonlijke favoriet blijft Batavia Coffee. Laat de lente maar komen!

Beursnieuws
Hospitality vangt veel beter de lading

Hij ziet zichzelf als Bartender, maar eigenlijk is multitalent Chi-Ho Ta veel meer dan dat: Barmanager bij Dr. Rotterdam overkoepelend manager bij Barrelproof Company en daarnaast runt hij, samen met twee partners, ook nog hun net geopende nieuwe zaak: Calaboose in Rotterdam. Chi-Ho vertelt wat het allerbelangrijkste is bij het serveren van cocktails, of eigenlijk in de horeca in het algemeen, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en hoe hij en het team de menu’s samenstellen.

Beursnieuws
Better service is faster service

Juist snelheid is tegenwoordig een essentieel onderdeel van ons drukke bestaan. Alles gaat snel, waardoor een te lage snelheid je perceptie van service geheel verpest. Vandaar: Faster service is better service.

Beursnieuws
10 tips op de perfecte (cocktail) bar in te richten

‘The bar is the engine that drives the business.’ Dit wordt niet voor niets gezegd. Een goed ingerichte (cocktail)bar ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook functioneel. Zodat de bartenders ten alle tijden hun werk goed kunnen doen.

Koude Dranken
Trendrubriek van Entree Magazine: 5x verrassende cocktails

Verleid je gasten eens met een cocktail die je niet overal ziet. Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree, tipt vijf varianten om je mee te onderscheiden.

Koude Dranken
Alles draait om de ervaring

Cocktails zijn niet meer weg te denken uit het drankenaanbod van de horecaondernemer. Maar het moet wel van A tot Z kloppen. Van waanzinnige smaak en mooi glaswerk tot goed ijs en ‘instagrammability’. De consument wil waar voor zijn geld en verwacht kwaliteit en service.

Koude Dranken
Amsterdam Cocktail Week

Horecava heeft de komende editie haar drankensegment geheel vernieuwd met de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties. Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week, hun stand is centraal gepositioneerd in de Pop Up Bar Experience.

Koude Dranken
De nieuwste cocktail trends

Zie welke cocktailtrends er allemaal zijn in Nederland en krijg tips over hoe jij cocktail in jouw horeca zaak succesvol kan maken. Zo gaan we langs bij Coffeelab en restaurant Zarzo in Eindhoven en Le Cozy in De Kleine Berg.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!