Chefs


Tech & Dienstverlening
Top-Chefs is de matchmaker tussen chefs en horecabedrijven

Ben jij een freelance chef en ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Of heb jij een horecabedrijf en ben je op zoek naar een Top-Chef? Met ons nieuwe platform zijn wij dé matchmaker in de culinaire wereld.

Leveranciers
12 brandende vragen aan de deegprof

Deegprof Marcel Losekoot (eigenaar van De Pizza Academy in De Bilt) krijgt dagelijks veel vragen. Het delen van vakkennis, het geven van bedrijfsadvies en het opleiden van pizzabakkers is voor hem dagelijkse kost. Dit zijn 12 veelgestelde kwesties plus de vakkundige antwoorden van de deegprof. Voor de vragen ga naar PizzaProfs

Beursnieuws
Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

The Chefsclub Amsterdam is een uniek fine dining pop-up concept dat tijdens de Horecava voor het eerst uitgerold werd. In het kader van het Horecava-thema ‘Proef de toekomst’ koken diverse Nederlandse koks, afkomstig uit de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs, de sterren van de hemel.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!