Bellavita


Warme Dranken
Espresso favoriet en symbool Italiaanse stijl

Italië is altijd al een van de meest beroemde landen geweest op het gebied van koffie. In de 16e eeuw importeerden de Venetiaanse handelaren voor het eerst de koffieplanten, en ongeveer drie eeuwen later vonden de Italianen espresso uit. Een icoon voor het landen en het is altijd al voor alle generaties de meest voorkomende warme drank geweest.

Food & Wine
Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava

Bellavita Expo Amsterdam heeft de namen bekendgemaakt van de top chef-koks en sommeliers die op Horecava hun kunsten gaan vertonen. De expo is te bezoeken tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Food & Wine
Italiaans genieten tijdens de Horecava

De Horecava is een samenwerking aangegaan met Bellavita Expo. Voor het eerst vindt deze expo van Italiaanse specialiteiten plaats tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, in een aparte hal.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!