De Twentsche Foodhal in Enschede biedt een unieke foodbeleving met gerechten uit alle windstreken voor de lokale én internationale gast. Eigenaar Erik Wooldrik liet zich vorige zomer niet uit het veld slaan door de coronacrisis en zette juist in op een flinke terrasuitbreiding. En met succes: de relaxte strandstoelen en knusse zithoeken stroomden snel vol!
Waar vinden automatisering en horeca personeel elkaar? Ricardo Eshuis (SVH) vertelt in een boeiend gesprek zijn visie en mogelijkheden...
Anna-Bel, je digitale bedieningsmedewerker. Anna-Bel is te gebruiken op je terras, restaurant, bar, hotellobby of voor roomservice, eventueel gekoppeld met je kassa.
Nocto is een coronaproof en data-driven oplossing voor de crisis in de hospitality. De app biedt een marketing platform voor de horeca.
COVID-19 zorgt voor ongekende uitdagingen in de horeca. Voor horecaondernemers spelen nieuwe omzetstromen een belangrijke rol in deze periode. Daarom biedt Lightspeed op 10 november om 11:00 uur weer een gratis webinar aan.
Een thermostaat die op afstand bedienbaar is… Handdoekenhouders die met een appje melden dat de rol vervangen moet worden… Vuilcontainers die bijna vol zitten en hun eigen afhaaldienst bestellen… Of zelfs een keukenprullenbak die protesteert als er te veel foodwaste is en je exact vertelt wat je vaak weggooit en wanneer. Allemaal voorbeelden van slimme datatoepassingen in de keuken. Maak jouw keuken slimmer met smart keukenassistenten!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!