Alcoholvrij


Start-up & innovatie
Start-up Pitch: NONA June alcoholvrije gin

Door de coronacrisis is de waarde die je als merk aan de samenleving geeft nog belangrijker. Over meaningful marketing spreken Joe Pine, auteur The Experience Economy en Aljan de Boe van TrendsActive.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Silver Ocean Seltzer

Silver Ocean Seltzer iseen verfrissend drankje zonder suikers, koolhydraten, glutenvrij, vegan en laag in calorieën. Het premium merk binnen de nieuwe Hard Seltzer categorie.

Koude Dranken
Desperados lanceert alcoholvrije variant

Desperados Virgin 0.0% biedt ook zonder alcohol de verfrissende smaak en de kick waar het merk bekend om staat.

Koude Dranken
Alcoholvrij en low alcohol dranken

Dat alcoholvrij geen trend meer is, maar 'here to stay' is ondertussen wel duidelijk. Waarom kiezen steeds meer mensen voor alcoholvrij of low alcohol, wat is het eigenlijk en hoe pas jij het toe in je assortiment?

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Braxzz

Een lekker stevig biertje zoals een IPA of een Porter maar dan alcoholvrij. Waarom is dat er nog niet? Dat dachten Jilles Eissen en zijn collega Mirko Schnitzler toen ze in de zomer 2017 begonnen met ‘twee hobby projectjes,’ zoals Jilles ze noemt. Nog geen twee jaar laten hebben ze zich kunnen ontwikkelen als specialist op het gebied van alcoholvrij- en arme IPA’s en Porters en gaan hun bieren steeds verder de landgrenzen over.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!