Terras


Personeel
Zó krijgt Bart Melis van restaurant De Werf jongeren aan het werk op zijn terras

Overal in de horeca merken ze dat het lastig is om personeel aan te trekken. Zo vertelt Bart Melis: “Tot voor kort hadden wij ons team goed op orde, maar we hebben nu drie vacatures en met het terrasseizoen en de zomer in het vooruitzicht moeten we alle zeilen bijzetten om die te vullen”.

Terras
Met deze 5 tips trap jij het terrasseizoen goed af!

Hoe trap jij het terrasseizoen goed af en zorg je ervoor dat je bent voorbereid op een succesvol terrasseizoen? Ontdek het met deze 5 tips.

Terras
Regels en Wetten – voor een terras, kraam en uitstalling

Als horecaondernemer heb je met allerlei regels, wetten en vergunningen te maken, ook voor het plaatsen of uitbreiden van een terras bij je horecazaak. De onderstaande informatie word je aangeboden door Ondernemersplein. Een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Alles wat je nodig hebt om te ondernemen. Wetgeving, belastingregels maar ook subsidies, ondernemersevenementen en branche-informatie.

Terras
Terrasverwarming in de horeca: laat jij 35% van je omzet schieten?

Wil je het hele jaar door gasten op je terras? Dat kan met terrasverwarming. Echter worden trends in terrasverwarming voor de horeca beïnvloed door de hoge gasprijzen en de wens van de overheid om zo snel mogelijk van het gas af te gaan. Welke regels gelden er momenteel rondom terrasverwarming en wat is de verwachting voor de toekomst?

Terras
365 dagen terras mét ultiem comfort

Door middel van de terrasoplossingen van Harol kun je je terras het hele jaar door gebruiken en hierdoor je zomerperiode verlengen en de winterperiode verkorten.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!