Tech & Dienstverlening


Tech & Dienstverlening
Binnen een dag je eigen bestelsite

Omdat Bidfood, net als wij, de horeca een zeer warm hart wil toedragen en mee willen denken in deze coronacrisis, biedt Bidfood middels partnership met Next To Food de eerste 250 orders via E-food gratis aan.*

Tech & Dienstverlening
Vegafoodies stelt bestelplatform open

Vegafoodies is een online Food delivery platform.

Start-up & innovatie
Surpriseat geeft korting

Surpriseat stond afgelopen editie bij ons op het Start-upLAB en was een van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award 2020. Bij Surpriseat is de business het automatisch genereren van een verrassingsdiner bij een van de deelnemende restaurants, welke wordt gematcht aan de gast op basis van zijn/haar profiel.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Too Good To go

Net aangekomen in Denemarken spreken we met Marieke Graat, Head of Marketing bij Too Good To Go Nederland. Het van oorsprong Deense initiatief is 3,5 jaar geleden ontstaan toen 4 vrienden in een buffet restaurant voor hun neus zagen hoeveel overgebleven eten werd weggegooid. Dat kon anders, en zo bedachten ze het concept voor Too Good To Go én hadden ze meteen de eerste ondernemer aan zich gebonden. Vorig jaar stonden ze op het start-upLAB, hoe is het nu met ze en wat zijn de plannen voor komende Horecava?

Start-up & innovatie
Hans Boersma van Pizza Maffia

Ik ben Hans Boersma uit Amstelveen. 35 jaar, getrouwd en vader van een zoontje van bijna 4 jaar. Ik ben de oprichter van Pizza Maffia, een nieuw extra alternatief voor Thuisbezorgd die we deze zomer in de markt hebben gezet.

Start-up & innovatie
Bart van Dijk van Blinqed aan het woord

Mijn naam is Bart van Dijk. Ik ben 33 jaar, woon in Rosmalen en ben ondernemer in foodservice. Het ondernemersbloed zat er al vroeg in. Toen mijn ouders ontdekten dat ik mijn handen al uit de mouwen stak op momenten dat ik eigenlijk in de schoolbanken hoorde te zitten.

Tech & Dienstverlening
PostNL doet expres stappen buiten haar comfortzone

Na consumentenelektronica, speelgoed en home & garden maakt nu ook food steeds vaker de stap naar online verkoop. PostNL ziet volop kansen. Vandaar dat de grootste pakketbezorger van Nederland druk bezig is met innovatieve pilots en het opzetten van startups.

Start-up & innovatie
Ralph de Groot van Restoranto
Tech & Dienstverlening
TRENDLAB Internet of things in hotels

We kunnen er niet meer omheen in de foodservice & hospitality branche: Internet of Things! Iedereen en alles is verbonden, om de juiste analyses en daar bijhorende beslissingen te maken zijn o.a. Big Data en de nieuwste high tech toepassingen trending.

Start-up & innovatie
Cindy Groenestein van SurpriSeat
Start-up & innovatie
Robin Streng van HighTea.nl
Tech & Dienstverlening
Deliverect winnaar Horecava Innovation Award 2019

Amsterdam, 7 januari 2019 - Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2019 is Deliverect van de gelijknamige firma uit Gent. Deze slimme tool, gekoppeld aan het eigen kassasysteem, maakt een eind aan het woud van bonnenprinters, tablets en schermen in een horecakeuken van bezorgdiensten als Deliveroo en Thuisbezorgd, die inspelen op de sterk groeiende bezorgmarkt.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!