Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.
Wat is gastvrije bezorging? Alsjeblieft! Voor alle bezorghelden hebben we een leuke e-learning gemaakt over delivery. Geen addertjes onder het...
Wat maakt interactie in de horeca belangrijk? Interactie tussen een bedrijf en haar gasten is een van de belangrijkste aspecten...
Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomineerde innovaties voor de Horecava Innovation Award 2022; dé jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.
In de huidige wereld zijn er constant nieuwe ontwikkelingen rondom technologie, om alles efficiënter, makkelijker en sneller te maken. Ook in de gastvrijheidssector worden er steeds nieuwe technologieën geïmplementeerd, wat efficiënt is, maar het gaat ook deels ten koste van persoonlijke service, wat juist een belangrijke factor is in de gastvrijheidssector.
What is webcam travel? Webcam travel is the act of viewing places or attractions through a webcam, otherwise known as...
Een sfeervolle setting, goede medewerkers, en heerlijke gerechten zijn cruciaal voor de beleving, maar dat alles komt pas écht goed uit de verf met de juiste automatisering.
Iedere horecaondernemer kijkt reikhalzend uit naar de dag dat zijn zaak weer open mag na de lockdown. Maar we weten allemaal: ook daarna liggen er nog een hoop uitdagingen op het pad. Hoe zorg je dat je in de periode na de lockdown zo veel mogelijk omzet haalt? Oftewel: hoe haal je alsnog een goede return on corona?
Digitalisering kan de gastbeleving heel goed versterken, maar essentieel blijft de balans tussen techniek en mensenwerk. Dat was de conclusie van het debat over Personeel en Robotisering. Aan tafel zaten Etienne de Jager (Hajé Shops, Hotels en Restaurants), Randall van Poelvoorde (robotxperience.com) en Ricardo Eshuis (SVH).
Wellicht heb je de e-bikes en goupils van FOODLOGICA al wel eens in Amsterdam en, sinds dit jaar ook, in Utrecht zien rondrijden. FOODLOGICA stond afgelopen Horecava op het Start-upLAB, pitchen voor groothandels en hadden grote uitbreidingsplannen. Door de sluiting van de horeca moesten ze hun businessplan aanpassen, maar toch blijven ze positief naar de toekomst kijken.
De Winkelvrij app is een gratis oplossing om voor horecaondernemers meer omzet te generen door een optimale, veilige bezettingsgraad van gasten in de zaak. De app draagt bij aan het slim registreren van gasten via real time inchecken en reserveren. Horecaondernemers kunnen zo gebruiksvriendelijk hun bezettingsgraad controleren, handhaven en deze real time verantwoorden.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!