Tech & Dienstverlening


Tech & Dienstverlening
Blog Martina Nguyen: Webcam Travel – future of hospitality.

What is webcam travel? Webcam travel is the act of viewing places or attractions through a webcam, otherwise known as...

Tech & Dienstverlening
Zo zorgt WERKMAN voor maximale gastbeleving

Een sfeervolle setting, goede medewerkers, en heerlijke gerechten zijn cruciaal voor de beleving, maar dat alles komt pas écht goed uit de verf met de juiste automatisering.

Tech & Dienstverlening
Hoe verbeter je je rendement en gastvrijheid

Iedere horecaondernemer kijkt reikhalzend uit naar de dag dat zijn zaak weer open mag na de lockdown. Maar we weten allemaal: ook daarna liggen er nog een hoop uitdagingen op het pad. Hoe zorg je dat je in de periode na de lockdown zo veel mogelijk omzet haalt? Oftewel: hoe haal je alsnog een goede return on corona?

Tech & Dienstverlening
Horeca: robots of mensenwerk?

Digitalisering kan de gastbeleving heel goed versterken, maar essentieel blijft de balans tussen techniek en mensenwerk. Dat was de conclusie van het debat over Personeel en Robotisering. Aan tafel zaten Etienne de Jager (Hajé Shops, Hotels en Restaurants), Randall van Poelvoorde (robotxperience.com) en Ricardo Eshuis (SVH).

Tech & Dienstverlening
Vrienden maken gratis webshop voor horecazaakjes in nood
Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight FOODLOGICA

Wellicht heb je de e-bikes en goupils van FOODLOGICA al wel eens in Amsterdam en, sinds dit jaar ook, in Utrecht zien rondrijden. FOODLOGICA stond afgelopen Horecava op het Start-upLAB, pitchen voor groothandels en hadden grote uitbreidingsplannen. Door de sluiting van de horeca moesten ze hun businessplan aanpassen, maar toch blijven ze positief naar de toekomst kijken.

Tech & Dienstverlening
Winkelvrij-app voor real time optimale bezettingsgraad

De Winkelvrij app is een gratis oplossing om voor horecaondernemers meer omzet te generen door een optimale, veilige bezettingsgraad van gasten in de zaak. De app draagt bij aan het slim registreren van gasten via real time inchecken en reserveren. Horecaondernemers kunnen zo gebruiksvriendelijk hun bezettingsgraad controleren, handhaven en deze real time verantwoorden.

Tech & Dienstverlening
Stardekk helpt met commissievrije cadeaubonnentool Younight

Younight is een gratis tool van Stardekk om cadeaubonnen te verkopen zonder afdracht van commerciële commissie. Dit initiatief van Stardekk is een ‘puur goodwill project’ zoals het hospitality softwarebedrijf het zelf noemt.

Tech & Dienstverlening
Ozontechniek biedt oplossingen voor echte desinfectie

Ozontechniek is gespecialiseerd in desinfectie van lucht en water zonder chemicaliën. Een hot topic in deze tijd, waar we onze handen vele malen per dag desinfecteren. Om onder andere de branche te helpen heeft Ozontechniek daarom maar liefst 2 innovaties op de markt gebracht die bijdragen aan de veiligheid voor gasten en personeel.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight The Food Kees

The Food Kees bestond nog maar net toen ze al op het Start-upLAB op Horecava stonden. Spannend om je jonge bedrijf meteen aan het grote publiek te tonen. En hoe overleef je daarna een zware periode waarbij bijna al je klanten dicht zijn? We spreken met Kees van Duinhoven eigenaar en oprichter van The Food Kees.

Tech & Dienstverlening
Oplossing voor registratieplicht in horeca

Online Gastheer biedt oplossing voor registratieplicht in horeca. Wie ben je en wat is je telefoonnummer? Die vraag moet horecapersoneel vanaf 10 augustus aan hun gasten stellen.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight Nocto

Nocto; het data gedreven social media platform voor de horeca dat mensen met horecaondernemingen in real-time met elkaar verbindt. In de Nocto app kunnen gebruikers actuele foto's en video's delen en bekijken, en zij hebben een overzicht van deals en activiteiten. Aangesloten horecabedrijven kunnen op een effectieve, snelle en goedkope manier mensen aantrekken en een relatie met hen opbouwen. Sinds 1 juli is er een nieuwe ‘stoplicht’ feature. Hiermee kunnen horeca locaties aangeven hoe druk het is (bij groen is er nog plek, bij geel zijn er nog wat plekjes beschikbaar en rood betekent dat het vol is.)

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!