Start-up & innovatie


Start-up & innovatie
Julie van der Lande van John Altman
Start-up & innovatie
Steven Kraal van Kukki Cocktails
Start-up & innovatie
Laura Hoogland van SUNT Food
Start-up & innovatie
Horecava 2019: Van kerstboombier tot ‘vegan’ start-ups

Amsterdam, 3 januari 2019 - De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe ondernemers. Opvallend is de grote aandacht voor vegan en voedselverspilling. Een greep uit de vele innovaties die afval tegengaan: rookworst van damherten, snacks van frietafval, patatbakjes van suikerriet en bier van dennennaalden. Deze innovaties en veel meer is te zien en te ervaren op de beurs van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.

Start-up & innovatie
Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

Cultcha Kombucha is de eerste start-up in onze nieuwe rubriek: start-up in the spot light. Waarin we elke maand een horeca start-up uitlichten.

Start-up & innovatie
Start-up aan het woord: Brouwerij Zuidt

Bas Jacob (22) studeerde Food Innovation en is creatief brouwer bij Brouwerij Zuidt in Maastricht. Zijn compagnon Hein van Baast (24) studeerde Voedingsmiddelentechnologie en is technisch brouwer.

Start-up & innovatie
Startup Kaplock aan het woord

Willem Pennings (23) is oprichter en mede-eigenaar van Kaplock, de beveiligde kapstok voor de horeca. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan Avans Hogeschool Den Bosch.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!