Amsterdam, 3 januari 2019 - De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe ondernemers. Opvallend is de grote aandacht voor vegan en voedselverspilling. Een greep uit de vele innovaties die afval tegengaan: rookworst van damherten, snacks van frietafval, patatbakjes van suikerriet en bier van dennennaalden. Deze innovaties en veel meer is te zien en te ervaren op de beurs van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.
Cultcha Kombucha is de eerste start-up in onze nieuwe rubriek: start-up in the spot light. Waarin we elke maand een horeca start-up uitlichten.
Bas Jacob (22) studeerde Food Innovation en is creatief brouwer bij Brouwerij Zuidt in Maastricht. Zijn compagnon Hein van Baast (24) studeerde Voedingsmiddelentechnologie en is technisch brouwer.
Willem Pennings (23) is oprichter en mede-eigenaar van Kaplock, de beveiligde kapstok voor de horeca. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan Avans Hogeschool Den Bosch.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!