Start-up & innovatie


Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Sterkstokers voor je eigen dranklabel

Sterkstokers staat voor ambachtelijk en lokaal. Al jaar en dag stoken ze eigen dranken zoals gin, rum, vermouth, whisky, jenever, likeur, non-alcoholische gin, en elixirs. Maar vandaag helpen ze je ook met de creatie van je eigen sterke drank: als geschenk, eigen merk in je horeca-zaak of als nieuw label in de markt. Zo is elke fles jouw stukje local happiness.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Anna-bel scan QR voor bestelling en betaling

Anna-Bel, je digitale bedieningsmedewerker. Anna-Bel is te gebruiken op je terras, restaurant, bar, hotellobby of voor roomservice, eventueel gekoppeld met je kassa.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Silver Ocean Seltzer

Silver Ocean Seltzer iseen verfrissend drankje zonder suikers, koolhydraten, glutenvrij, vegan en laag in calorieën. Het premium merk binnen de nieuwe Hard Seltzer categorie.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Nocto marketing platform

Nocto is een coronaproof en data-driven oplossing voor de crisis in de hospitality. De app biedt een marketing platform voor de horeca.

Start-up & innovatie
Lynndell Melles: ”NEE, is geen antwoord.”

Hoe hoog ligt de lat van service? Volgens de gedreven, jonge en gepassioneerde onderneemster Lynndell Melles (25) ligt deze lat veel hoger dan dat wij hier in Nederland en zelfs Europa denken. Haar stage in Hongkong is een van haar inspiratiebronnen voor het starten van MELLES PEOPLE, liet haar inzien dat het hier wel beter kon.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight Bakkersgrondstof BV

We spreken met Sebastiaan Hetterschijt, één van de oprichters van Bakkersgrondstof BV. Ze op het Horecava Start-upLAB, pitchten ze voor grote cateraars en kwamen ze tot nieuwe inzichten.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight FOODLOGICA

Wellicht heb je de e-bikes en goupils van FOODLOGICA al wel eens in Amsterdam en, sinds dit jaar ook, in Utrecht zien rondrijden. FOODLOGICA stond afgelopen Horecava op het Start-upLAB, pitchen voor groothandels en hadden grote uitbreidingsplannen. Door de sluiting van de horeca moesten ze hun businessplan aanpassen, maar toch blijven ze positief naar de toekomst kijken.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: The Mayo Sisters

The Mayo Sisters: een schoolvoorbeeld als het gaat over het succesvol opzetten en in de markt zetten van een start-up in de foodservice. Naast hun topproduct; een frisse, smeuïge en 100% plantaardige en suikervrije mayo met 15% minder vet, laten de zussen zien dat je met goede samenwerkingen, hard werken, mooie kansen en echte passie ver kunt komen. In januari stonden ze met The Mayo Sisters op het Horecava Start-upLAB en nu maken ze plannen om het buitenland te veroveren.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight The Food Kees

The Food Kees bestond nog maar net toen ze al op het Start-upLAB op Horecava stonden. Spannend om je jonge bedrijf meteen aan het grote publiek te tonen. En hoe overleef je daarna een zware periode waarbij bijna al je klanten dicht zijn? We spreken met Kees van Duinhoven eigenaar en oprichter van The Food Kees.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight Nocto

Nocto; het data gedreven social media platform voor de horeca dat mensen met horecaondernemingen in real-time met elkaar verbindt. In de Nocto app kunnen gebruikers actuele foto's en video's delen en bekijken, en zij hebben een overzicht van deals en activiteiten. Aangesloten horecabedrijven kunnen op een effectieve, snelle en goedkope manier mensen aantrekken en een relatie met hen opbouwen. Sinds 1 juli is er een nieuwe ‘stoplicht’ feature. Hiermee kunnen horeca locaties aangeven hoe druk het is (bij groen is er nog plek, bij geel zijn er nog wat plekjes beschikbaar en rood betekent dat het vol is.)

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Max’s Organic Mints

Duurzame mintjes die de Out Of Home markt veroveren. Max’s Organic Mints zijn echte mints on a mission; lekkere, biologische én 100% natuurlijke mintjes die worden verpakt door een sociale werkplaats in oneindig recyclebare blikjes!

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Meet Jack

Misschien ben je er met een grote boog omheen gelopen tijdens Horecava, of misschien prikkelende het stekelige fruit (a.k.a. jackfruit) juist je aandacht. Op het Start-upLAB liet Meet Jack zien dat jackfruit een perfecte vleesvervanger is voor in veel recepten. We spreken met Kaline van Halder, co-founder van Meet Jack over de start-up en de versnelling die ze nu doormaken door Corona.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!