Start-up & innovatie


Start-up & innovatie
Start-up Pitch: SauerCrowd gefermenteerde groenten

Biologische gefermenteerde groenten van SauerCrowd staan voor de hoogste kwaliteit, smaak en darmgezondheid, in een duurzame en circulaire economie. De groenten is afkomstig van lokale, biologische boeren waar een nauwe samenwerking mee is. De producten zijn ongepasteuriseerd en bomvol goede bacterien als vitamine C en K.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Sparc Kitchen Vegan Food

Op zoek naar vegetarische producten van hoog niveau? Sparc Kitchen ontwikkelt vegan en plantbased producten. Ze maken alles zelf in een eigenproductiekeuken op ambachtelijke wijze en op basis van sociaal ondernemerschap.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Karma Vegan Kebab

Karma Kebab is de lekkerste kebab van Nederland, 100% plantaardig en gemaakt van lokale granen en groenten. Een echte eye catcher op elke menukaart, gemakkelijk te bereiden en ook zeer geschikt voor take-out & delivery.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Max’s Mints vegan

Max’s Mints zijn echte mints on a mission; niet alleen biologisch, maar ook 100% natuurlijk, vrij van gelatine

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: NONA June alcoholvrije gin

Door de coronacrisis is de waarde die je als merk aan de samenleving geeft nog belangrijker. Over meaningful marketing spreken Joe Pine, auteur The Experience Economy en Aljan de Boe van TrendsActive.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Davai Dumplings

De founders van Davai Dumplings, Maybritt en Ruslan, startten hun avontuur tijdens hun studie. Vastberaden om plantaardig eten op de kaart te zetten gingen ze aan de slag met dumplings, het ultieme comfortfood.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Sterkstokers voor je eigen dranklabel

Sterkstokers staat voor ambachtelijk en lokaal. Al jaar en dag stoken ze eigen dranken zoals gin, rum, vermouth, whisky, jenever, likeur, non-alcoholische gin, en elixirs. Maar vandaag helpen ze je ook met de creatie van je eigen sterke drank: als geschenk, eigen merk in je horeca-zaak of als nieuw label in de markt. Zo is elke fles jouw stukje local happiness.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Anna-bel scan QR voor bestelling en betaling

Anna-Bel, je digitale bedieningsmedewerker. Anna-Bel is te gebruiken op je terras, restaurant, bar, hotellobby of voor roomservice, eventueel gekoppeld met je kassa.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Silver Ocean Seltzer

Silver Ocean Seltzer iseen verfrissend drankje zonder suikers, koolhydraten, glutenvrij, vegan en laag in calorieën. Het premium merk binnen de nieuwe Hard Seltzer categorie.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Nocto marketing platform

Nocto is een coronaproof en data-driven oplossing voor de crisis in de hospitality. De app biedt een marketing platform voor de horeca.

Start-up & innovatie
Lynndell Melles: ”NEE, is geen antwoord.”

Hoe hoog ligt de lat van service? Volgens de gedreven, jonge en gepassioneerde onderneemster Lynndell Melles (25) ligt deze lat veel hoger dan dat wij hier in Nederland en zelfs Europa denken. Haar stage in Hongkong is een van haar inspiratiebronnen voor het starten van MELLES PEOPLE, liet haar inzien dat het hier wel beter kon.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight Bakkersgrondstof BV

We spreken met Sebastiaan Hetterschijt, één van de oprichters van Bakkersgrondstof BV. Ze op het Horecava Start-upLAB, pitchten ze voor grote cateraars en kwamen ze tot nieuwe inzichten.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!