Start-up & innovatie


Start-up & innovatie
Je eigen horecazaak starten

Je eigen horecaonderneming starten. Je zit er al een tijdje aan te denken, maar wanneer is nu het goede moment? En wat komt er allemaal kijken bij het starten van je eigen horecazaak? In dit artikel zetten we alles op een rijtje.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Silver Ocean Seltzer

Mannen met een missie. Dat zijn de oprichters van de start-up Silver Ocean Seltzer. Toen de Hard Seltzers in 2019 een opmars maakten in Amerika, wisten Lesley Daris, Janiek Burghard en Steven Kooistra direct dat ze hier iets mee wilden. Met hun Silver Ocean Seltzer bieden ze geen drankje, maar staan ze voor een lifestyle. Ontdek het verhaal achter hun premium merk binnen de Hard Seltzer-categorie: alcoholisch bruiswater met een fruitsmaakje.

Start-up & innovatie
KHN Documenten & Tools

Koninklijke Horeca Nederland is de branchevereniging voor de horeca in Nederland. Ze bieden handige tools aan voor je bedrijfsvoering.

Start-up & innovatie
Stappenplan horecabedrijf starten

Bij het starten van een horecabedrijf komt veel kijken. Onderstaande stappenplan van de Kamer van Koophandel geeft je een goed inzicht welke acties je moet nemen als je een horecazaak opent. Van bestemmingsplan en vergunningen tot hygiëne en openingstijden.

Start-up & innovatie
Ilse Hofstee: ”Een kiem heeft zuurstof nodig”

Vrij zijn wanneer je vrij wilt zijn. Dat was dé stuwende kracht om OXYGEN EVENTS op te richten en gemotiveerd te blijven tijdens werkuren. Ilse Hofstee (48), een gedreven vrouw die het leven met beide handen vastpakt en er altijd het beste van probeert te maken, hier is haar verhaal.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlights: Dartwin

Met smart darten introduceert Dartwin een bijzonder horecaconcept. Met als doel meer fun en beleving voor je gasten. Een interview met oprichter en eigenaar Tjaco Schreiber.

Ondernemerschap
Noah Tucker: ‘Creating new ideas is what gives me adrenaline…’

Where the passion started As a kid, Noah tucker was in love with food. It was something that he couldn’t...

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Krush ontbijt tegen foodwaste

Krush redt voedsel door het aanbieden van lekkere ontbijtjes die gemaakt zijn 50% gered voedsel. 1/3 van ons voedsel gaat verloren, daar wil Krush iets aan doen.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Meet Jack jackfruit voor vleesliefhebbers

Met verse, jonge jackfruit kun je heerlijke bites met een vleesstructuur als ingrediënt toevoegen. Zo maak je van vleesliefhebbers echte jackfruit-fans.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Dartwin digitaal dartspel

Dartwin, een hightech digitaal dartsysteem dat gebruik maakt van smart camera's en intelligente software. Dartplezier is voor jong en oud. Dartwin is super sociaal en ideaal voor cafés, bowlingcentra, winkelcentra, hotellobby's en heel veel andere publieke plekken

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Foodlogica duurzaam koeltransport

Foodlogica biedt last-mile oplossingen voor koeltransport. Door hubs aan de rand van de stad te gebruiken, leggen ze de laatste...

Koude Dranken
Start-up Pitch: Ful frisdrank van microalgen

FUL is een natuurlijk verfrissende frisdrank gemaakt van het superfood van onze eigen planeet, namelijk microalgen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!