Scoops Inspiratie

Scoops is de Horecava nieuwsbrief. Vol met trends, mooie cases uit de praktijk, interviews, branche initiatieven, tips en nieuws. Als eerste Scoops in je mailbox ontvangen? Meld je direct aan!


Ondernemerschap
InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

Innovatie zit in ons DNA. Wij worden iedere dag door de markt en haar gebruikers uitgedaagd om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLab is bij uitstek het beste en mooiste platform om onze organisatie en onze innovaties te presenteren aan onze partners, afnemers en natuurlijk de eindgebruiker.

Beursnieuws
InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

Waarom is Miko partner van het InnovationLab? Het gaat er op het Innovatielab niet om, zoals bij een reguliere stand, te laten zien wat je nú hebt, maar wat mogelijk gaat komen. Dat is uitdagend!

Scoops Inspiratie
Massaal aan de Haggis

Puck Kerkhoven schrijft als culinair journalist over foodtrends voor diverse dag- en vakbladen. Ze publiceert (kook)boeken over het terugdringen van food waste en het combineren van bier en food. Ze is vast jurylid van Horecava Innovation Award (HIA)

Scoops Inspiratie
Beste leerbedrijf Horeca 2016

Op Horecava 2017 werd DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station gekozen tot Beste Leerbedrijf Horeca 2016.

Tech & Dienstverlening
Wundermart neemt Jutter Speijs over

Na 3 jaar bouwen aan een solide basis, gaat Jutter Speijs vanaf nu op in Wundermart. Hiermee komt de snel groeiende partij dichter bij haar doelstelling om 1.000 shops te opereren in 2022. Onder Wundermart zal de groei versnellen en zal de onbemande retail propositie verder worden uitgebouwd. Wundermart wil met haar retailtech oplossing wereldwijd klanten in staat stellen een foodmarket te opereren op een gemakkelijke en winstgevende manier. “Dit bereiken we door een platform van sterke partners en leveranciers te combineren met de data-gedreven tools van Wundermart. Onze klanten kunnen 24/7 vanuit een zelf-opererende shop precies bieden waar de gasten behoefte aan hebben’’, aldus medeoprichter Patrick Dekker. De oplossing bestaat uit twee hoofdcomponenten, een fysieke onbemande shop en ‘My Wundermart’, de digitale portal van de shop.

Scoops Inspiratie
Digitale horecatraining

Jochem Verheul met HorecaHero: e-learning, passend bij de beleving van jonge horecamedewerkers.

Beursnieuws
Winnaar Gouden Koksmuts

Dé topper van het NK voor Koks is de HANOS Gouden Koksmuts, een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of sterrenkok aan het roer. Het team van restaurant La Rive – Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts en Jules Wiringa – ging op Horecava 2017 met de hoogste eer strijken. Senior sous-chef Emiel Kwekkeboom: ,,De Gouden Koksmuts is de mooiste en grootste bekroning voor iedereen in ons team.’’

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!