Personeel

In het dossier ‘Personeel’ vind je artikelen die te maken hebben met het vinden, binden en behouden van je personeel.

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom personeel en Horeca?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Horecava Personeel.


Personeel
Kim Ockers: ”ALLE ZEILEN BIJZETTEN”

Toen in 2014 haar moeder overleed, werd Kim Ockers (41) volledig in het diepe gegooid. Grand Café Oosterbeek, het levenswerk van haar moeder, werd haar nagelaten en opeens was ze eigenaar van een horecaonderneming. Kim greep deze uitdagen met beide handen aan en tot op de dag van vandaag is het Grand Café nog steeds een begrip op zich in Oosterbeek.

Personeel
Hoe geef ik leiding aan de nieuwe generaties?

Merk jij het ook al, dat jouw team bestaat uit verschillende generaties? Hoe ga je hiermee om en wat is de beste manier om dan leiding te geven? Millenials en Generatie Z, die de arbeidsmarkt toetreden als Young Professionals. De jongeren die nu de markt betreden nemen andere waarden en veranderingen met zich mee.

ANP Nieuws
Bij nieuw banenplatform solliciteert horecabaas bij personeel

Banenplatform Deats draait het recruitingprocess om. De werkgever probeert op het platform de werkzoekende te verleiden naar een baan.

ANP Nieuws
Terrasdrukte: lange rijen en personeel onthaald met applaus

Sinds woensdagmiddag 12.00 uur mogen de terrassen in Nederland onder voorwaarden weer open. Het leidt in sommige plaatsen tot lange rijen wachtenden, op andere plekken wordt personeel met applaus onthaald.

ANP Nieuws
‘Bij gesloten houden horecazaak risico dat personeel wegloopt’

Horecaondernemers lopen het risico goed personeel te verliezen aan andere zaken als ze niet open gaan woensdag.

Scoops Inspiratie
Alles over de nieuwe WHOA wet.

De nieuwe WHOA wet. Wat is het precies en wat houdt het in? Hoe kom ik als horecaondernemer in aanmerking voor de regeling? Dat is waar dit artikel antwoorden op zal geven.

ANP Nieuws
‘Ondanks gebrek aan perspectief, werft horeca weer personeel’

De beschikbaarheid van vacatures in de horeca is behoorlijk gestegen, ondanks het gebrek aan perspectief is de werving weer begonnen.

Scoops Inspiratie
Nieuwe Alcoholwet, wat betekent dit voor de horecaondernemers?

De nieuwe alcoholwet ging in vanaf 1 juli 2021, maar wat betekent dit precies voor jou als horecaondernemers, de inrichtingseisen en voor de detailhandel? Lees het hier.

Ondernemerschap
Foodservice Denktank held Roger Gösgens Poort van Herle

Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! De held van deze editie is: Roger Gösgens van de Poort van Herle in Heerlen.

Ondernemerschap
Foodservice Denktank held Wouter Meijer restaurant Parck

Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! De held van deze editie is: Wouter Meijer, restaurant Parck in Haarlem.

Horecava Limited Video
KHN Advies over Personeel

De toekomst van de horeca, waar krijgt de horeca ondernemer mee te maken. Advies over personeel en meer tijdens deze Trend Talk.

Horecava Limited Video
Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

Met de schrijnende krapte op de arbeidsmarkt, zoekt Maarten Wessels uit hoe het anders kan. Bij design Hotel Jaz weten ze raad met deze vragen. Bekijk video

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!