Ondernemen


Ondernemen
”Innovatie is van levensbelang om te overleven” – Patrick Brand

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Personeel
7 tips voor betere gastvrijheid in de horeca | Horecava

Natuurlijk wil jij gasten een onvergetelijke avond of overnachting bezorgen. Daarom is het slim om extra aandacht te besteden aan gastvrijheid. Hoe doe je dat dan? En wat levert gastvrijheid je op? Lees snel verder.

Ondernemen
Innovatie is dromen, ambitie, ondernemerschap! – Maarten van Hussen

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
‘Stilstand in deze branche is keiharde achteruitgang’ – Puck Wilbers

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
‘Innovatie geeft nieuwe energie!’ – Fjalar Goud

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
”Kwaliteit, creativiteit, ondernemersdrift en het enthousiasme is belangrijk met innovatie” – Chris Cramer

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
”Verassen door te vernieuwen” – Mieke Verduijn

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
Start-up Pitch BUMI: Mindful Foods

Start-up in de spotlight: Bumi Mindful foods, een food brand gebaseerd in Amsterdam die zich focust op Tempeh en Seitan. De twee vrienden die het bedrijf zijn gestart focussen op recepten die lekker, inspirerend, nutritous, 100% plantbased en natuurlijk zijn. ''Het plantenrijk zit vol met eiwitten, het is niet nodig om dat uit dierlijke producten te halen''.

Ondernemen
Recordpoging voor duurste hamburger ter wereld geslaagd

De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die een voorlopig certificaat heeft uitgereikt aan eigenaar Robbert Jan de Veen. Het bewijsmateriaal is samen met het juryrapport ingediend bij World Records, die moet besluiten of De Daltons een permanent certificaat verdient.

Ondernemen
‘Een innovatie moet impact hebben’- Jip Rietveld

Jip Rietveld draait als jongste jurylid van de Horecava Innovation Award toch ook al wat jaartjes mee. Wie zijn de juryleden van de Horecava Innovation Award, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen? Deze keer is Jip aan het woord, leer hem kennen en doe er je voordeel mee.

Ondernemen
‘Innovaties moeten leiden tot verandering’- Hayk Simons

Hayk Simons is al 7 jaar juryvoorzitter van de Horecava Innovation Award. Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
Lewis van Breda: Hoe een jonge manager een (nacht)cafe bij het Leidseplein runt

In een straat net naast het Leidseplein zijn twee cafés gelegen waar het leven zich voornamelijk ‘s nachts afspeelt. In de tijd van corona, waar de horeca ‘s nachts helaas lang gesloten moest blijven, proberen bar Weber en Lux zich aan te passen met de vroege openingstijden. Manager Lewis van Breda (26) is degene die zijn passie in deze zaken stopt en deze weet te runnen in deze lastige tijden. Hoe is het voor een jonge manager om stand te houden in deze uitdagende periode?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!