NK Koken


NK Koken
Firma van Buiten op volle sterkte naar het NK

De inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen op Horecava 2022 is geopend en steeds meer deelnemers melden zich aan. Zo ook Firma van Buiten, dat al jaren hofleverancier is en dit keer zelfs een extra kandidaat naar voren schuift.

NK Koken
Luciano wil op het NK zijn Italiaanse roots tonen

Hij leerde het vak in Italië, zowel van zijn moeder als op de hotelschool. In januari laat hij zijn handen spreken tijdens de Nederlandse Kampioenschappen op de Horecava 2022. Maar Luciano Colebella uit Zwolle doet niet alleen mee met het NK Pizza bakken.

NK Koken
Schrijf je in voor het NK koken! Durf jij de uitdaging aan?

Op 10 t/m 13 januari 2022 gaat Horecava weer van start met de fysieke beurs! Daarbij is het Gastronomische Gilde ook weer aanwezig met mooie wedstrijden zoals HANOS Gouden koksmuts, het NK Leermeester - Leerling en het NK Jonge koks t/m 25 jaar.

[horecava_blog_post play="false" description="Elk jaar strijden verschillende sterren en top teams om de felbegeerde titels tijdens het NK koken dat georganiseerd wordt door het Gastronomisch Gilde in samenwerking met Horecava. Tijdens de 4 Horecava dagen werd gestreden om de Hanos Gouden Koksmuts, Zilveren Koksmuts (koks <25 jaar), Beste Leermeester-Leerling (voorheen Bronzen Koksmes) en op donderdag om de bekende Dobla Pastry Battle Award." id="779" url="https://www.horecava.nl/nieuws/spectaculaire-winnaars-bij-nk-koken/" image="780" tag="NK Koken" tag_url="https://www.horecava.nl/nieuws-categorie/nk-koken/" title="Spectaculaire winnaars bij NK Koken" business_name="Horecava" business_url="/"][/horecava_blog_post]
NK Koken
Rational ondersteunt NK koks

De charme van het koksvak. Nieuwe gerechten maken, creatief bezig zijn en gasten verwonderen. Hoe bereik je dat? Hoe maak je ruimte om te ontwikkelen? Door te vertrouwen op kwalitatief hoogstaande apparatuur. Die je in staat stelt om tijd over te houden om te ontwikkelen, rust in de keuken brengt en je nooit in de steek laat.

Beursnieuws
Juryleden NK Jonge Koks t/m 25 jaar bekend

Op woensdag 15 januari 2020 strijden acht fanatieke, jonge chefs met elkaar om naast de eerste prijs, de titel van ‘NK Jonge Kok 2020’ in zijn of haar zak te steken. Maar natuurlijk wordt er geen winnaar gekozen, zonder dat een strenge maar rechtvaardige jury aanwezig is om alle culinaire creaties te proeven en hun mening erover te geven.

NK Koken
Juryleden NK Leermeester-Leerling 2020

Op maandag 13 januari 2020 zullen acht gedreven duo’s tijdens de Horecava met elkaar strijden om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten. Maar natuurlijk wordt er geen winnaar gekozen, zonder dat een strenge maar rechtvaardige jury aanwezig is om alle culinaire creaties te proeven en hun mening erover te geven.

NK Koken
Juryleden HANOS Gouden Koksmuts 2020

Op dinsdag 14 januari 2020 gaan acht chef-koks met hun team de strijd met elkaar aan om de meest begeerde prijs voor wedstrijdteams van toprestaurants: de HANOS Gouden Koksmuts 2020! Maar natuurlijk wordt er geen winnaar gekozen, zonder dat een strenge maar rechtvaardige jury aanwezig is om alle culinaire creaties te proeven en hun mening erover te geven.

NK Koken
NK leermeester-leerling: deelnemers 2020 bekend

Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op maandag 13 januari 2020 gaan onderstaande teams de strijd met elkaar aan om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten.

NK Koken
NK Gouden Koksmuts: deelnemers 2020 bekend

Eén van de spannendste momenten omtrent het NK Koken is weer aangebroken: de bekendmaking van de deelnemers aan de kookwedstrijd “HANOS Gouden Koksmuts”.

NK Koken
Bekendmaking deelnemende ‘Jonge Koks’

De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend. Deze culinaire wedstrijd voor jonge food professionals, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens Horecava in RAI Amsterdam.

Beursnieuws
Bekendmaking deelnemende ‘Leermeester-Leerling’-teams

De acht deelnemende teams, die op 8 januari 2019 de strijd met elkaar aangaan tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s, zijn bekend. Deze spannende kookwedstrijd voor leermeesters en hun leerlingen, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!