Antimicrobiële zeep en handdesinfectiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van preventieve maatregelen tegen infecties op de werkvloer en in publieke ruimtes....
Met de nieuwste innovatie, de Tork Xpressnap Elektronische Drive Thru servetdispenser, brengt Tork de voordelen van de gesloten servetdispenser naar drive-thru en afhaalservices.
De feestdagen komen er aan! In deze aflevering van RATIONAL TV gaan onze kooktechnisch adviseurs Rémon & Toine je inspireren met verschillende bereidingen voor de feestdagen. Van traditionele voorgerechten, klassiekers met een twist tot heerlijke nagerechten.
Deze uitzending staat volledig in het teken van “On the move”. Alles wat wielen heeft en waar wielen langskomen.
Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering. Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen.
In onze tweede podcast gaan we in gesprek met Christian Koning, commercieel directeur Henri B.V., over het aanboren van nieuwe markten in de coronacrisis, de toekomst van de horecalogistiek en smart vending.
Consumenten geven sinds de coronapandemie flink meer geld uit aan afhaal- en bezorgmaaltijden. En die groei zet nog verder door, volgens de FSIN Foodshopper Monitor 2021. Tegelijkertijd heeft 60% van de consumenten hogere verwachtingen van de hygiëne in restaurants dan vóór de pandemie*. Het is voor restaurants dus cruciaal om een hygiënische ervaring te garanderen. Dat kan enerzijds door personeel goed te instrueren en het ze makkelijk te maken om hygiënisch te werken, en anderzijds door aan de gasten duidelijk te maken welke maatregelen je hebt genomen. Maar hoe pak je dat aan bij afhaal- en bezorgmaaltijden?
Meld je aan voor het online webinar via deze link Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 31 Augustus? Meld je dan hier aan: https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken
Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.
Op 1 juli 2021 neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen,...
booq Payment is de nieuwste Brick binnen het booq Platform. Geef jou gasten bij het uitserveren een bon met een unieke QR-code, waarmee zij op ieder moment kunnen afrekenen.
In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!