Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) verwelkomt twee nieuwe bestuursleden: Annemarie Swijtink (McDonald’s Nederland BV) en Dick Slootweg (Bidfood BV).
Vrijdag 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag en vanaf die dag opent de Nederlandse horeca een weekend lang haar deuren met tal van activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op deze manier wil de sector de jongste generatie op een leuke, positieve en interactieve manier laten ervaren hoe gaaf de horeca is.
Het terras groeit in populariteit en we zien daarom steeds meer 365 dagen-terrassen. Satelliet heeft een terrasstoel ontwikkeld met een geïntegreerd verwarmingssysteem. Deze Celsius terrasstoel biedt comfort, is duurzaam en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.
De horeca is momenteel een van de meest uitdagende en veeleisende industrieën, maar voor de opkomende generatie die zich aanbiedt in de horeca biedt het ook ongeëvenaarde kansen om vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te boosten. De horeca en beleving is mensenwerk. Dat betekent dat je moet weten hoe je met mensen moet communiceren, teamwork kan bevorderen, overzicht moet houden en klachten moet oplossen. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig op het werk, maar ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Hoe houdt de horeca zich staande tussen al dit geweld? Hoe verhouden de extreme ontwikkelingen zich tot de verkoop en waarde van horecabedrijfsobjecten en -exploitaties? En hoe is daarmee het jaar 2022 voor Van de Weerd (VDW) Horecamakelaars geweest?
Deze zijn leuk! IJsbeker mix van het welbekende succes duo Buurman & Buurman. Kinderen zijn stapelgek op deze twee...
Naast onze populaire Kaneelrol in het Danish Pastry assortiment introduceren we nu de Kaneel Bun. Een enorm smeuïg kaneelbroodje met...
Na het succes van onze mini Ham & Kaas Kroon introduceren we in september maar liefst 4 nieuwe hartige producten!...
Het aantal vervoersmiddelen en vervoersbewegingen in steden neemt toe. Dit tast de leefbaarheid, bereikbaarheid en economische vitaliteit aan. Vanaf 1 januari 2025 zullen daarom een groot aantal steden een zero emissie zone invoeren, waardoor levering van producten aan winkels en horeca alleen nog maar duurzaam mag plaatsvinden. Wat betekent dit voor jouw als horecaondernemer en leverancier?
Een kijkje in de keuken bij jouw branchegenoten? Out.of.Home Shops is een multimediaal platform voor alle professionals in food: topondernemers en formuleorganisaties in horeca, catering, on the move en slijterijen, maar ook groothandels en fabrikanten kiezen al 23 jaar voor ons. Wat kunnen we voor jou betekenen?
Antimicrobiële zeep en handdesinfectiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van preventieve maatregelen tegen infecties op de werkvloer en in publieke ruimtes....
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!