Koude Dranken


Koude Dranken
Frank Bruin beste biertapper van Nederland

11 januari 2018 - Biertappen is echt een vak. Dat bleek vandaag maar weer tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen op Horecava 2018. Van de 1400 barmannen en barvrouwen die de afgelopen maanden meededen aan de regionale voorrondes, stonden er vandaag 59 deelnemers in de finale. En Frank Bruin van De Noot Horeca uit Wijk aan Zee tapte het beste biertje! Hij won de felbegeerde titel en is Nederlands Kampioen Biertappen 2018.

Koude Dranken
Amsterdam Cocktail Week

Horecava heeft de komende editie haar drankensegment geheel vernieuwd met de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties. Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week, hun stand is centraal gepositioneerd in de Pop Up Bar Experience.

Koude Dranken
De nieuwste cocktail trends

Zie welke cocktailtrends er allemaal zijn in Nederland en krijg tips over hoe jij cocktail in jouw horeca zaak succesvol kan maken. Zo gaan we langs bij Coffeelab en restaurant Zarzo in Eindhoven en Le Cozy in De Kleine Berg.

Koude Dranken
Leven in de brouwerij

Een olievlek is er niets bij, zo snel verspreidt het ambachtelijke biervirus zich over ons land. In aantal brouwerijen hebben we bierbuurland België vér achter ons gelaten.

Koude Dranken
Raymond Hardy Nederlands Kampioen Biertappen

Het beste getapte biertje vinden de consumenten in de Nederlandse horeca. Jaarlijks strijden de barmannen en barvrouwen om het Nederlands Kampioenschap Biertappen. Vandaag was een spannende finale op de Horecava in Amsterdam. Een ongekend hoog niveau van gastheren en vrouwen presenteerden aan de vakjury pils en speciaalbieren. Zowel lokaal als regionaal zijn er de afgelopen maanden tapwedstrijden georganiseerd. De professionele vakjury beoordeelde het ambacht van voorbereiden, tappen, presenteren en serveren van de getapte biertjes en speciaal bieren.

Koude Dranken
Bier van gefilterd regenwater wint Innovation Award 2017

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam. “Storytelling en wereldverbeteren via voedsel komen in dit product prachtig bij elkaar,” oordeelt de jury.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!