Koude Dranken


Koude Dranken
#BOXVOORBROUWERS: Bier voor de échte bierliefhebber

De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.

Personeel
SVH e-learning dranken bereiden en serveren

Wat weet jij van dranken bereiden en serveren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Dranken bereiden en serveren!

Koude Dranken
Gratis SVH e-learning non-alcoholische dranken

Wat weet jij van non-alcoholische dranken? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Non-alcoholische dranken!

Koude Dranken
Gratis SVH e-learning verantwoorde alcoholverstrekking

In deze e-learning leer je meer over het verantwoord verstrekken van alcohol. Als een horecabedrijf alcohol wil schenken moet er altijd een leidinggevende aanwezig zijn die bijgeschreven is in het register Sociale Hygiëne. Ook het overige personeel dat drank verstrekt moet op de hoogte zijn van verantwoorde alcoholverstrekking. In deze e-learning leer je wat alcohol precies is en hoe je dit verantwoord verstrekt in de horeca.

Koude Dranken
Gratis SVH e-learning bier

Wat weet jij van bier? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Bier!

Koude Dranken
Online cursus non-alcoholische dranken

Leer meer over verschillende soorten water en hun afkomst. De training duurt ongeveer 2 uur en bevat verschillende online leermiddelen.

Koude Dranken
Alcoholvrij en low alcohol dranken

Dat alcoholvrij geen trend meer is, maar 'here to stay' is ondertussen wel duidelijk. Waarom kiezen steeds meer mensen voor alcoholvrij of low alcohol, wat is het eigenlijk en hoe pas jij het toe in je assortiment?

Koude Dranken
Masterclass bier & food pairing

Nieuw bij Horeca Management Academy is de masterclass high-end bier&food pairing! Er is geen drank die beter met eten combineert dan bier. Bier heeft alles. Zuur, zoet maar ook bitter, en dat ontbreekt in de meeste wijnen. Om op een hoog culinair niveau de verbinding tussen bier en spijs te maken, ontwikkelde de HM Academy samen met internationale biersommelier, zytholoog en ‘bierprofessor’ Fiona de Lange, de masterclass high-end bier&food pairing. Een unieke masterclass die nog niet in Nederland wordt gegeven. De training is voor restaurateurs, chef-koks, en sommeliers (restaurants, hotel-restaurants).

Koude Dranken
Eerste vrouwelijke winnares bij NK Biertappen

Eindelijk is het dan zo ver: een vrouwelijke winnares tijdens de finale van het NK Biertappen op Horecava. Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest mag zich met trots de winnares noemen van het NK Biertappen 2020.

Koude Dranken
Volg de 0.0 route op Horecava!

Horecava staat bomvol met trends en ontwikkelingen één van die ontwikkelingen die we de laatste jaren zien is no & low alcohol dranken: Dranken die bijna tot geen alcohol bevatten maar die qua smaak en beleving niets afdoen bij hun alcoholische variant. Zelfs 1 op de 5 mensen boven de 20 drinkt geen alcohol en dit percentage stijgt. Speciaal voor deze editie van Scoops hebben we daarom een 0.0 route over de beurs gemaakt. Dé route die jou inspireert op het gebied van no- en low alcohol dranken.

Start-up & innovatie
Imme Plaisier van Petit Plaisir

Ik ben Imme Plaisier, content marketeer met een passie voor heerlijk eten en drinken. Van jongs af aan houd ik me bezig met het schrijven van verhaaltjes, en het creëren van mooie dingen. Ik hou ervan om mensen oprecht te verassen.

Koude Dranken
Haal meer uit je bier

Bier ondergaat een ware revolutie. Hoe spring je daar goed op in? Hoe haal je meer rendement uit bier? Welke bieren bieden je gasten net even iets extra’s? Waar moet je op letten bij het samenstellen van je bierkaart? En hoe combineer je jouw heerlijke gerechten met bier? Of jouw heerlijke bieren met lekkere gerechten?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!