Keukenapparatuur

In het dossier ‘Keukenapparatuur’ vind je alle antwoorden en berichten betreft jouw grootkeuken. Van welke horeca keukenapparatuur je niet mag missen tot top 10 schoonmaaktips voor je keuken.


Keukenapparatuur
S1:A4 RATIONAL TV: Robotisering in de Horeca en Chateaux & Relais WSHS in Gouda

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

Keukenapparatuur
De nieuwe Winterhalter PT-serie: De compromisloze doorschuifvaatwasmachine

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Deze voldoen aan de hoogste eisen en op maximale efficiency toegesneden:...

Keukenapparatuur
Horecakeukenleverancier Kitchen Create opent 350m2 aan Kitchen Experience

Horecakeukenleverancier Kitchen Create opent 350m2 aan Kitchen Experience. Een walhalla en bron van nieuwe ideeën voor de horecaondernemer en chef. Deze dingen en meer verbergt Kitchen Create achterin het pand.

Keukenapparatuur
S1:A2 RATIONAL TV: Noord-Bevelam, Asperges, Van Gelder groente & fruit

In de tweede aflevering van RATIONAL TV zijn: Van Gelder groente & fruit en Vleeschhouwerij Verburg te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat Rémon te koken met Frank Weiler van Van Gelder groente & fruit.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!