Interieur & Design


Start-up & innovatie
Philip van Traa van Hrbs & Moss Amsterdam
Food & Wine
Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

Was jij erbij? Bij de allereerste Horecava Tour? Op 19 maart waren we in Antwerpen, bekeken we hotspots, kregen sneak previews, keken in verschillende keukens en bezochten we VENUEZ. Met een diverse groep geïnteresseerden vanuit onder andere Verstegen, De Pizzabakkers, AB InBev, Entree Magazine, Bier & Co en Le Perron stapten we ’s ochtends in Antwerpen op de fiets, om de hele dag inspiratie op te doen, te netwerken en samen te eten en te drinken.

Interieur & Design
Horeca Living Lab: The Green House in Utrecht

In april dit jaar opende in het centrum van Utrecht The Green House, een circulair restaurant met een heldere ambitie in duurzaamheid. Niet alleen in de eigen uitvoering, maar ook in het vertellen van de visie en boodschap over circulariteit keer op keer. Het restaurantconcept, dat gestaafd is op vijf grondbeginselen, komt van Albron die ook de volledige uitvoering in handen heeft. Scoops sprak met Ernest van de Voort over het concept, de ervaringen tot nu toe en de wijze waarop het als een inspirerend Living Lab fungeert.

Interieur & Design
Beleef hotel Jakarta Amsterdam

Het groene Indonesië op de kop van Java-eiland ‘Het groenste hotel van Nederland,’ zoals ze het zelf noemen. Hotel Jakarta Amsterdam, gelegen op de kop van het Amsterdamse Java-eiland, opende op 28 juni 2019 haar deuren. Momenteel nog omgeven door zand, dus het is even zoeken naar de ingang. De officiële ingang zit aan de noordkant van het gebouw, maar zoals Pascal Lesimanuaja van Hotel Jakarta Amsterdam later vertelt “Alle deuren van het hotel zijn eigenlijk ingangen, we hebben geen achterkant, zo willen we de drempel voor locals om binnen te stappen laag houden.”

Start-up & innovatie
Startup Kaplock aan het woord

Willem Pennings (23) is oprichter en mede-eigenaar van Kaplock, de beveiligde kapstok voor de horeca. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan Avans Hogeschool Den Bosch.

Interieur & Design
Trends in de Leisure branche

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd:

Interieur & Design
Entree Magazine X Horecava trendmagazine

Entree Magazine en Horecava lanceren glossy trendmagazine. Entree Magazine en Horecava-organisatie brengen binnenkort gezamenlijk het glossy magazine Trending Topics 2021 uit. Het magazine sluit aan op de digitale editie van de Horecava, die op 1 februari plaatsvindt.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!