Laurens Bos, directeur Brandt + Fernhout, wordt enthousiast bij het geven van een toelichting op de successen van Brandt + Fernhout, hun banden met de horeca en dus de jaarlijkse Horecava.
Duurzaam plantenconcept voor de horeca - Je zag ze overal op Horecava: Wijnkistjes met luchtzuiverende plantjes en kruiden, afkomstig van start-up Blooms out of the Box. De start-up stond voor het eerst op het Start-upLAB en wil met haar plantenconcept de horeca op een duurzame manier letterlijk wat groener maken. Maar nu de horeca dicht is, zijn er ook geen restaurant of terrastafeltjes om te versieren met Blooms out of the Box. We spraken met eigenaar Simon Speelman, over Horecava en hoe ze als start-up de coronacrisis doorkomen
Voor welke horecatrends, -behoeftes en -ontwikkelingen zorgt de coronacrisis mogelijk straks, náást aandacht voor social distance en hygiëne? Entree Magazine legt de vraag voor aan drie trendwatchers: Vincent van Dijk, Gijsbregt Brouwer en Richard Lamb.
‘Van het hele Start-upLAB op Horecava bleef niet meer dan een palletje afval over.’ Vertelt Christan Verel. Verel bouwde het gehele Start-upLAB en theater volledig circulair en legt uit hoe dit een voorbeeld is voor de stand- en interieurbouwbranche.
De komende maanden openen weer veel nieuwe en bijzondere horecabedrijven hun deuren. Houd deze drie zeker in de gaten!
Waar ga jij heen ná de Horecava? In het Trendreport van Entree Magazine noemen we vijf inspirerende horecazaken, die afgelopen jaar openden in Amsterdam! Zien we je daar?
Ik ben Marvin. Vierdejaarsstudent aan de Hogeschool Utrecht waar ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management volg. Ik zou mezelf kunnen omschrijven als ondernemer, levensgenieter en avonturier. Ik ben een druk type, kom serieus over, maar kan goed luisteren.
Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!
11 tips voor op Instagram in verband met Instatrend #hotelwellness
nhow Amsterdam RAI, hét iconische hotel naast de RAI Amsterdam is bijna klaar. Vorig jaar konden bezoekers van Horecava al een rondleiding krijgen door de mock-up rooms waarbij al een klein tipje van de sluier te zien was.
Het eerste zero energy hotel ter wereld, met een skybar uitkijkend over het IJmeer, een terras met oude perenbomen, een zwarte gevel met 2000m2 zonnepanelen, personeel dat bewust voor het duurzame karakter kiest en een hotel vol bijzondere verhalen: Dat is Hotel Breeze Amsterdam.
Veel hoteltrends beginnen in New York en waaien via Londen over naar andere grote Europese steden. Door welke ontwikkelingen in de Big Apple kun je je als hotelier laten inspireren? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree, noemt er vier.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!