Kunnen we ons nog verheugen op nieuwe horeca straks? Het antwoord is: ja! Entree Magazine noemt drie hotspots in Amsterdam, Utrecht en Leersum die zodra het kan de deuren openen.
Met smart darten introduceert Dartwin een bijzonder horecaconcept. Met als doel meer fun en beleving voor je gasten. Een interview met oprichter en eigenaar Tjaco Schreiber.
Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.
Steeds meer grote (retail)merken uit o.a. de mode-, food- of cosmeticabranche stappen de horeca in. Zo opende onlangs Rituals (inderdaad, het cosmeticamerk) een restaurant in Amsterdam en openden fitnessmerk Equinox en Louis Vuitton eerder dit jaar horecabedrijven. Handig: ze creëren hiermee een 360 graden-beleving rondom hun merk. We noemen vijf interessante voorbeelden, ter inspiratie om na de lockdown weer kunnen bezoeken.
Ondanks deze corona-periode openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Entree Magazine tipt iedere maand een aantal pareltjes van hotspots die de moeite waard zijn voor een bezoek!
1. Bar Rouge in de Supperclub – Amsterdam Bar Rouge is een bar, Aziatisch fusion-restaurant en club inéén en opende...
Ondanks het huidige coronatijdperk openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Welke zijn de moeite waard om te bezoeken? Entree Magazine tipt drie hotspots die onlangs de eerste gasten ontvangen.
De terrassen zien er dit jaar net even wat anders uit dan voorheen. Minimaal 1.5 meter afstand tussen bezoekers die niet bij elkaar horen, bredere looppaden voor het personeel, bezoekers die zich eerst moeten melden bij de gastheer of -vrouw en natuurlijk de handen die vaak gedesinfecteerd moeten worden.
Het beroemde hotel De L’Europe in Amsterdam is verbouwd. Laat je meevoeren in het nieuwe design, waar de bekende iconische grandeur wordt gecombineerd met eigentijdse luxe en lokale samenwerkingen. Het hotel wil hiermee niet alleen hotelgasten trekken, maar ook Amsterdammers.
Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Staycation
Hoe houd je je gasten gescheiden van elkaar, zonder dat je terras of restaurant in sfeerloze hokjes wordt verdeeld?
Onze hotelbranche moet het deze zomer vooral hebben van gasten uit eigen land. Maar hoe verleid je de Nederlander om naar jou te komen? Entree Magazine geeft 5 voorbeelden van inspirerende arrangementen!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!