De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.
Trends, previews, verwachtingen en hotspots: begin januari verschijnt Trending Topics 2022! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava.
Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot ‘Food Photographer of the Year’ door ‘t internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt een jury uit duizenden inzendingen de sterkste culinaire foto’s ter wereld. Als vaste fotograaf voor onder anderen Dennis Huwaë (Daalder*), Erik Tas (‘t Ganzenest) en Erik en Juliën van Loo (Parkheuvel**) prijst Foodelia Van Furth om zijn gevoel voor schoonheid in zijn oneindige zoektocht naar perfectie.
Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomineerde innovaties voor de Horecava Innovation Award 2022; dé jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.
Altijd leuk: inspiratie opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt deze maand weer vijf nieuwe bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!
Op steeds meer plekken kan de gast anders dan anders overnachten. We zien een nieuwe generatie (vakantie)parken, unieke lodges en suites in de natuur en (kampeer)concepten die zich richten op nieuwe doelgroepen en de nieuwe wensen van deze tijd. Deze zes bedrijven zijn genomineerd voor de Entree Awards in de categorie Best New Holiday Concept en zijn een goede toevoeging op het bestaande overnachtings- en hotelsegment.
De horeca is weer open en dat betekent dat we weer inspiratie kunnen opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt ook deze maand weer vijf bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!
De horeca is weer open en dat betekent dat we weer inspiratie kunnen opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt vijf bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!
Wat is er voor horecaprofessionals leuker dan inspiratie opdoen in het buitenland? Wij tippen vier barbecuerestaurants die de moeite waard zijn. Voor als het straks weer kan!
Steeds meer restaurants halen de natuur naar binnen. Zo zit de gast binnen, maar tóch buiten. We noemen vijf inspirerende voorbeelden in het buitenland, voor als de grenzen straks weer open zijn!
Met het oog op de opening van de terrassen en het mooie lenteweer dat eraan gaat komen delen we terrassen die een lekker vakantiegevoel geven.
Ja, zelfs in een crisisjaar kun je groeien. Dan moet je wel een goed en perfect doordacht concept hebben natuurlijk. Deze vier Nederlandse franchiseconcepten zijn daarvan mooie voorbeelden en gaan dit jaar uitbreiden. Laat je inspireren door dit artikel van Entree Magazine!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!