Interieur & Design


Terras
Terrasverwarming in de horeca: laat jij 35% van je omzet schieten?

Wil je het hele jaar door gasten op je terras? Dat kan met terrasverwarming. Echter worden trends in terrasverwarming voor de horeca beïnvloed door de hoge gasprijzen en de wens van de overheid om zo snel mogelijk van het gas af te gaan. Welke regels gelden er momenteel rondom terrasverwarming en wat is de verwachting voor de toekomst?

Interieur & Design
Haal natuur, rust en ontspanning naar binnen met biopilic design

Het welzijn van de mens verbetert als we 'buiten zijn'. Het is bij een interieurontwerp daarom steeds belangrijker om niet alleen esthetisch naar de ruimte te kijken, maar ook het welzijn van de gebruiker voorop zet. Dat is biophilic design. Lianne Bongers van Studio Lime gelooft dat biophilic design de toekomst is en vertelt wat je hier als horecaondernemer mee kan.

Food & Wine
Entree tipt twee recent geopende hotspots

Op zoek naar een nieuwe horecazaak om te bezoeken? Entree tipt deze week weer twee nieuwe hotspots die zeker het bezoeken waard zijn. Niet alleen voor een restaurantbezoek, maar ook de evenementen die hier volop georganiseerd worden!

Food & Wine
Twee sfeervolle hotspots die recent zijn geopend

Felle kleuren, mooie wandschilderingen en karakteristiek meubilair. Tilburg en Utrecht hebben er een nieuwe aanwinst in het horeca rijtje bij! Deze twee nieuwe horecazaken zijn het bezoeken meer dan waard. Ga jij voor de Mexicaanse of Franse sfeer?

Interieur & Design
Entree tipt twee niet te missen hotels

De horeca heeft lange tijd de deuren gesloten moeten houden. Gelukkig kunnen we weer volop naar het restaurant en ook hotels verwelkomen weer hun gasten. Entree Magazine tipt deze keer twee bijzondere en veelzijdige hotels die de moeite waard zijn om te bezoeken!

Koude Dranken
Twee nieuwe horeca hotspots om te bezoeken

Nu de horeca weer volledig geopend is, komen er ook weer nieuwe hotspots op de kaart. Entree Magazine tipt iedere twee weken een aantal horecazaken die je niet mag overslaan!

Interieur & Design
Entree tipt twee horecazaken: Bois in Zaandam en The Den in Den Bosch

De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer restaurant Bois in Zaandam en hotel The Den in Den Bosch.

Interieur & Design
Entree tipt twee nieuwe horecazaken

De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer: cocktailbar en restaurant BlueBlood in Den Haag en restaurant REM in Amsterdam.

Interieur & Design
4 niet te missen horeca hotspots

Welke horeca hotspots van 2022 zijn nu al de moeite waard om te bezoeken als inspiratie voor je eigen zaak? Entree Magazine tipt 4 hotspots die het bezoeken waard zijn.

Ondernemerschap
Hybride Hotels, van concept naar trend

Hybride hotels, wat zijn het, wat voor kansen biedt het en waarom werkt het in Nederland zo goed? In dit artikel gaan we hier dieper op in en geven we mooie voorbeelden hoe ook jouw hotel (deels) hybride kan worden.

Interieur & Design
Vier nieuwe hotspots om naar uit te kijken

We kunnen niet wachten om weer te genieten van de horeca. Entree Magazine tipt 5 hotspots die het zeker waard zijn om straks te bezoeken!

Ondernemerschap
Beschermd: Trending Topics 2022 is uit!

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!