Wil je het hele jaar door gasten op je terras? Dat kan met terrasverwarming. Echter worden trends in terrasverwarming voor de horeca beïnvloed door de hoge gasprijzen en de wens van de overheid om zo snel mogelijk van het gas af te gaan. Welke regels gelden er momenteel rondom terrasverwarming en wat is de verwachting voor de toekomst?
Het welzijn van de mens verbetert als we 'buiten zijn'. Het is bij een interieurontwerp daarom steeds belangrijker om niet alleen esthetisch naar de ruimte te kijken, maar ook het welzijn van de gebruiker voorop zet. Dat is biophilic design. Lianne Bongers van Studio Lime gelooft dat biophilic design de toekomst is en vertelt wat je hier als horecaondernemer mee kan.
Op zoek naar een nieuwe horecazaak om te bezoeken? Entree tipt deze week weer twee nieuwe hotspots die zeker het bezoeken waard zijn. Niet alleen voor een restaurantbezoek, maar ook de evenementen die hier volop georganiseerd worden!
Felle kleuren, mooie wandschilderingen en karakteristiek meubilair. Tilburg en Utrecht hebben er een nieuwe aanwinst in het horeca rijtje bij! Deze twee nieuwe horecazaken zijn het bezoeken meer dan waard. Ga jij voor de Mexicaanse of Franse sfeer?
De horeca heeft lange tijd de deuren gesloten moeten houden. Gelukkig kunnen we weer volop naar het restaurant en ook hotels verwelkomen weer hun gasten. Entree Magazine tipt deze keer twee bijzondere en veelzijdige hotels die de moeite waard zijn om te bezoeken!
Nu de horeca weer volledig geopend is, komen er ook weer nieuwe hotspots op de kaart. Entree Magazine tipt iedere twee weken een aantal horecazaken die je niet mag overslaan!
De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer restaurant Bois in Zaandam en hotel The Den in Den Bosch.
De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer: cocktailbar en restaurant BlueBlood in Den Haag en restaurant REM in Amsterdam.
Welke horeca hotspots van 2022 zijn nu al de moeite waard om te bezoeken als inspiratie voor je eigen zaak? Entree Magazine tipt 4 hotspots die het bezoeken waard zijn.
Hybride hotels, wat zijn het, wat voor kansen biedt het en waarom werkt het in Nederland zo goed? In dit artikel gaan we hier dieper op in en geven we mooie voorbeelden hoe ook jouw hotel (deels) hybride kan worden.
We kunnen niet wachten om weer te genieten van de horeca. Entree Magazine tipt 5 hotspots die het zeker waard zijn om straks te bezoeken!
Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!