Hotel


Hotel
Start-up in the spotlight: SUPPER

vHet serveren van kwalitatieve, gezonde maaltijden op elk moment van de dag is een uitdaging in de horeca. Dit was voor Louis Meisen en Arne Ramak het uitgangspunt om het bedrijf SUPPER te starten. Met dit bedrijf bieden zij niet alleen heerlijke maaltijden, maar verminderen ze tegelijkertijd ook voedselverspilling en bieden ze een oplossing voor de krappe arbeidsmarkt.

Hotel
Entree tipt: deze hotels gaan binnenkort open

Wil jij een lang weekend of nachtje weg in een mooi hotel? Hiervoor hoef je helemaal niet ver te reizen. Ook in Nederland heb je volop keuze uit mooie accommodaties om even goed bij te komen. En nog steeds blijven nieuwe hotels hun deuren openen. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande drie hotels die komend jaar open gaan.

Hotel
Hotellerie heeft behoefte aan cross-over functies

Uit het nieuwste arbeidsmarktonderzoek van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) komt naar voren dat in de hotellerie steeds meer cross-over functies zijn ontstaan: een samenstelling van meerdere functies, bijvoorbeeld de medewerker gastenservice. De hotellerie blijkt grote behoefte te hebben aan deze medewerkers, hoewel de huidige referentiefuncties daar niet mee matchen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!