Horecava Limited Video


Horecava Limited Video
Een vliegende start in de Horeca

Hans van der Kooi en Natalie Terheide van KHN vertellen je wat er allemaal bij komt kijken als je start in de Horeca.

Horecava Limited Video
Corona en herstel in de horeca

KHN-voorzitter Robèr Willemsen, Jan Willem Grieving (CEO Foodservice Institute), horecaondernemers Erwin van der Graaf (vice president operations van Accor in Nederland) en Hans van der Linde (eigenaar van der Linde catering en evenementen) bespreken de route naar herstel na corona, innovaties, de arbeidsmarkt, financiering en meer!

Horecava Limited Video
Q&A over lokale lobby KHN Regiomanagers

Wat doen regiomanagers bij de KHN nou precies? Wat voor belangen heeft het KHN en hoe kun je zelf bijdragen?

Horecava Limited Video
KHN Advies over Personeel

De toekomst van de horeca, waar krijgt de horeca ondernemer mee te maken. Advies over personeel en meer tijdens deze Trend Talk.

Horecava Limited Video
Q&A Landelijk Bestuur en Directie KHN

Gastvrijheid in de horeca, is het door het coronavirus veranderd? Wat is er nodig voor een toekomstbestendige horeca? KHN-voorzitter Robèr...

Horecava Limited Video
Lobby: Directeur Ricardo Eshuis van SVH

Waar vinden automatisering en horeca personeel elkaar? Ricardo Eshuis (SVH) vertelt in een boeiend gesprek zijn visie en mogelijkheden...

Horecava Limited Video
Training Rum door Misja Vostermans

Misja Vorstermans, een van Nederlands bekendste en meest gerespecteerde bartenders, neemt je mee in de wereld van rum. Leren van een van de beste bartenders van Nederland, want dat is wat je gaat doen in deze sessie.

Horecava Limited Video
Jacob Jan Boerma in de Lobby

Boerma vertelt over zijn huidige en nieuwe projecten in zowel binnen- en buitenland. Ook vertelt hij zijn visie over de invloed van de crisis op de branche, talenten en de lobby richting de overheid.

Horecava Limited Video
Trend Talk: Circulair Ondernemen in crisistijd

Hoe kun je ook nu duurzaam ondernemen op de agenda van je bedrijf houden. Aan tafel twee koplopers van de Koplopergroep Circulaire Hotels: Froukje Anne Karsten (Adviseur Duurzaamheid Gemeente Amsterdam) & Mirjam Kiestra (sustainability coördinator Stayokay) en Minke Vorstenbosch (voorzitter Duurzame Horeca Nederland).

Horecava Limited Video
10 horecatrends – inspiratieshot

Welke horecatrends en trendsettende horecaconcepten gaan we dit jaar zien? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft een vette shot inspiratie!

Horecava Limited Video
Rational: welke kookuitdaging brengt take-away

Het take-away concept werd in maart 2020 in één klap noodzaak voor bijna ieder horecabedrijf. Bijna een jaar later bezoekt Frank van Rational drie verschillende bedrijven om te helpen bij de kooktechnische uitdagingen die de chef tegenkomt.

Koude Dranken
Start-up Pitch: Ful frisdrank van microalgen

FUL is een natuurlijk verfrissende frisdrank gemaakt van het superfood van onze eigen planeet, namelijk microalgen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!