Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Horeca Nieuws


Horeca leveranciersberichten
Grand’Italia Pesto alla Genovese 500 gram

Pesto is een heerlijke smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Deze Pesto alla Genovese 500g is bereid volgens traditioneel recept en gemaakt met 100% verse Italiaanse basilicum en kaas.

Duurzaamheid
LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto´s tijdens de Food Inspiration Outdoor ´21

Op 1 juli 2021 neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen,...

Ondernemen
Lewis van Breda: Hoe een jonge manager een (nacht)cafe bij het Leidseplein runt

In een straat net naast het Leidseplein zijn twee cafés gelegen waar het leven zich voornamelijk ‘s nachts afspeelt. In de tijd van corona, waar de horeca ‘s nachts helaas lang gesloten moest blijven, proberen bar Weber en Lux zich aan te passen met de vroege openingstijden. Manager Lewis van Breda (26) is degene die zijn passie in deze zaken stopt en deze weet te runnen in deze lastige tijden. Hoe is het voor een jonge manager om stand te houden in deze uitdagende periode?

Horeca Nieuws
VACATURE Stagiair Online Content en Community Marketeer Horecava

Jouw contentkunsten laten zien door artikelen en social posts te maken voor Horecava? Mails versturen naar 124.000 mensen? Zien hoe jouw SEO-geoptimaliseerde berichten bijdragen aan een betere vindbaarheid in Google en de gebruikerservaring van de Horecava website verbeteren? Dat kan bij deze stage als stagiair(e) Online Content en Community Marketeer!

Horeca Nieuws
Duurste hamburger ter wereld komt uit Voorthuizen

De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eigenaar Robbert Jan de Veen. Hij hangt er een prijskaartje aan van maar liefst 5000 euro. Daarmee verbreekt hij het huidige record dat in handen is van een Amerikaan. De Gelderse ondernemer doet hiermee een officiële wereldrecordpoging.

Horeca Nieuws
Belastingdienst/Toeslagen herinnert horeca-ondernemers met kinderopvangtoeslag om gegevens te checken

Ondernemend Nederland komt steeds weer meer in bedrijf. Dat geldt ook voor de horeca. Voor ondernemers en zzp’ers met kinderen heeft dat mogelijk gevolgen voor hun kinderopvangtoeslag. Want veranderingen in je leven, zoals in inkomen of opvanguren voor je kind, hebben invloed op hoeveel toeslag je krijgt.

Horeca Nieuws
SVH organiseert maandagavond 7 juni positieve theatershow voor de horeca: Ga voor Gaaf!

Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum.

Horeca leveranciersberichten
D&L – De favoriet van de Belgen, ontvang een gratis dispenser

Devos & Lemmens is opgericht in 1886 te Antwerpen en produceert sindsdien de lekkerste Belgische mayonaises en tafelsauzen met een passie voor rijke smaak en authenticiteit. Alle sauzen van Devos & Lemmens worden gemaakt volgens de Belgische traditie en voldoen aan strikte kwaliteitseisen.

Horeca Nieuws
Boeren en chefs slaan handen ineen voor voedseltransitie

Regionale samenwerking tussen boeren en afnemers moet de sleutel vormen voor de grote transitie die Noord-Nederland wil maken naar een natuurinclusieve en regeneratieve landbouw. Een systeem dat zorgdraagt voor een gezonde bodem, gezond voedsel en dus gezonde mensen.

ANP Nieuws
‘Aanmeldingen horecaopleidingen minder gedaald dan verwacht’

Het aantal aanmeldingen voor horecaopleidingen van MBO-scholen zal tot 8 procent minder zijn ten opzichte van vorig jaar. Dat zegt Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). De daling is minder dramatisch dan verwacht. Sommige MBO-scholen zien zelfs een stijging.

ANP Nieuws
Horecaondernemers moeten niet bang zijn prijzen te verhogen

Prijswijzigingen op de menu kaart kan altijd erg spannend zijn voor een horecaondernemer, je weet niet hoe gasten erop gaan reageren. Maar je moet niet bang zijn om het te doen zegt horeca-adviseur Ton Lenting

ANP Nieuws
‘Zonder grote tv-schermen loopt horeca veel geld mis tijdens EK’

Met het EK voetbal in aantocht dreigt een nieuwe financiële domper voor de horeca. Tijdens de toernooien van Oranje kijken Nederlanders normaal massaal op grote tv-schermen vanaf terrassen en in cafés naar de wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!