Horecava schuift door naar het voorjaar

Horeca Nieuws


Ondernemen
Bram Kreté: werken bij de mooiste plek van Amsterdam, namelijk het Koninklijk theater Carré

Bram Kreté is een creatieve, gedreven en vrolijke man, die met zijn functie als operationele manager van het Koninklijk Theater Carré Amsterdam dagelijks bezig is met het succesvolle verloop van alle activiteiten. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren tijdens de COVID-19 uitbraak in vergelijking tot het jaar daarvoor, wat een van de meest succesvolle jaren van Carré was.

Horeca Nieuws
La Bocca Grande stuurt topteam naar Horecava

De Italiaanse dag is een nieuw concept tijdens De Lekkerste Wedstrijden (Nederlands Kampioenschappen) op Horecava. Restaurant La Bocca Grande is één van de eersten die zich heeft ingeschreven voor deze speciale dag. Zij sturen een topteam naar Horecava dat wel eens hoge ogen kan gooien. Durf jij het tegen ze op te nemen?

Horeca Nieuws
INSPIRATIONAL voor horeca & catering

Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering. Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen.

Horeca Nieuws
Nieuwe aflevering podcast Truffelz

In onze tweede podcast gaan we in gesprek met Christian Koning, commercieel directeur Henri B.V., over het aanboren van nieuwe markten in de coronacrisis, de toekomst van de horecalogistiek en smart vending.

Duurzaamheid
“Innovatie bestrijdt wereldwijde problemen” – Ellekari Klaasse

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs en de vakjury breidt zich stap voor stap uit... Wij verwelkomen een nieuw jurylid genaamd Ellekari Klaasse. Waarom is ze jurylid geworden? En wat betekent innovatie voor Ellekari? Je leert haar kennen in dit artikel.

Horeca Nieuws
Martina Nguyen: Bubble Tea, is it a food trend or is it here to stay?

Bubble tea, also commonly known as boba, is a tea-based dessert drink invented in Taiwan and now, it has become the latest food trend on Instagram.

Horeca Nieuws
Jouw donatie zorgt voor een onvergetelijke sportdag van De Regenboog Groep

Op 7 oktober vindt weer de fameuze Sportdag van de Regenboog Groep plaats. Op deze dag kunnen kwetsbare Amsterdammers even de zorgen van alledag vergeten en zich uitleven op een sportieve manier. Maar van sporten krijg je trek en het maakt je dorstig, dus zoeken ze nog donateurs. Dus heb jij nog iets over dat kan bijdragen aan een gezond ontbijt, vullende lunch en iets om de dorst te stillen?

Horeca Nieuws
Blog Ella Jonkers: De opkomende trend van zelf-service in de gastvrijheidssector

Waarom is het implementeren van zelf-service technologie zo populair Het lijkt erop dat alles wat we als mensen doen, sneller...

Horeca Nieuws
Pizzabakkers van Nederland opgelet! Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Meld je aan voor het online webinar via deze link Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 31 Augustus? Meld je dan hier aan: https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken

Horeca Nieuws
Blog Quirine Muller: 10 onbekende wijnlanden waarvan je niet wist dat ze wijn produceerden

Marokko Al 2500 jaar produceert Noord-Afrika wijn. Dat Marokko, als islamitisch land, wijn produceert komt misschien als een verassing, maar...

Horeca Nieuws
De deelnemers voor HANOS de Gouden Koksmuts 2022 zijn bekend gemaakt.

De restaurants die als deelnemers mee gaan doen om de befaamde HANOS Gouden Koksmuts te winnen zijn inmiddels bekend! Tijdens de eerste dag van Horecava 2022 op 10 Januari strijden deze restaurants voor de grote prijs.

Personeel
Blog Martina Nguyen: Recruitment post-COVID-19: A chance or a challenge?

Competition for experienced staff During the pandemic, the restrictions and lockdowns have caused many businesses to cut their costs by...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!