Grootkeuken & Apparatuur


Grootkeuken & Apparatuur
Coronastilte in keukens biedt ruimte voor dieptereiniging

Horecakeukens zijn door toedoen van het Coronavirus geheel of gedeeltelijk gesloten. Dat zorgt voor problemen, maar ook voor enkele kansen. Je zou in deze stille tijd kunnen nadenken over het plegen van groot onderhoud of het uitvoeren van dieptereiniging.

Grootkeuken & Apparatuur
Intelligente systemen in de keuken

Een thermostaat die op afstand bedienbaar is… Handdoekenhouders die met een appje melden dat de rol vervangen moet worden… Vuilcontainers die bijna vol zitten en hun eigen afhaaldienst bestellen… Of zelfs een keukenprullenbak die protesteert als er te veel foodwaste is en je exact vertelt wat je vaak weggooit en wanneer. Allemaal voorbeelden van slimme datatoepassingen in de keuken. Maak jouw keuken slimmer met smart keukenassistenten!

Grootkeuken & Apparatuur
Instatrend #fairkitchens

11 tips voor op Instagram in verband met Instatrend #fairkitchens

Grootkeuken & Apparatuur
Help, handen te kort!

Je kunt als horecaondernemer nog zulke mooie plannen hebben, als je er geen geschikte medewerkers bij weet te vinden, houdt het snel op. Zodra er ook maar één servicemonteur ziek is, loopt de business vast. Waar haal je ze vandaan, in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt?

Start-up & innovatie
Theo Wichers van EcoTapwater

Ik ben Theo Wichers uit Amsterdam en eigenaar van EcoTapwater. Ik begon mijn carrière ooit als kelner en oberkelner in diverse restaurants en hotels in Nederland en daarbuiten.

Grootkeuken & Apparatuur
Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

Machines kunnen niet glimlachen, de medewerkers die ermee werken wél. Wat is het effect van een glimmende koffiemachine op de counter? Je krijgt toch ter plekke zin in een espresso of een flat white! Dit om te illustreren wat het effect is van mooie apparaten, in het zicht van de gast. Ze doen iets met de sfeer in de zaak en scheppen terecht verwachtingen op het gebied van kwaliteit en versheid.

Grootkeuken & Apparatuur
Food cultures in de spotlight op het Horecava InnovationLAB:

Amsterdam, 21 december 2018 - Technologie in de keuken als oplossing voor het tekort aan goed opgeleid horecapersoneel. Welkom bij de Food Culture Next Level Kitchen. Technologie is eveneens een belangrijk element in de Food Culture High Traffic - Convenience, want ook onderweg wil de consument snel eten en drinken kunnen krijgen, afgestemd op hun behoefte en van hoge kwaliteit. Tijdens Horecava zijn deze en vier andere Food Cultures begin januari te zien en te ervaren in het InnovationLAB. De Horecava is van 7 tot en met 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!