Vol5 is dé nieuwe sensatie op vegan gebied. Deze start-up maakt het voor elke chef mogelijk om zijn eigen signature aan een vegan basissaus toe te voegen. De Jus de Vegetable is een saus met een gouden randje, aldus bedenker Guus Vredenburg.
Deze editie van de #instatrends nemen we een kijkje bij de lekkerste #Baoburgers. Creatieve recepten gemaakt met de Bao Buns.
De Lekkerste Wedstrijden zijn al 36 jaar een vaste waarde op de Horecava. Helaas konden de wedstrijden in 2021 niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom blikken we terug: hoe gaat het nu met de deelnemers van 2020? Hoe kijken ze terug op hun deelname, en wat heeft het ze gebracht? We vroegen het aan Vincent Kuik, die de show stal met zijn stroopwafelhamburger.
Met Pasen bijna voor de deur, maar nog steeds de horeca dicht. Is deze keer de Instatrend #paasbrunchbezorging. Geniet je met ons mee?
Regelmatig lichten we een instatrend uit die ons opvalt op Instagram. Dit keer is dat #eetbarebloemen. Met de lente op komst een kleurrijke toevoeging voor je gerechten.
Hoe verandert de rol van horeca-importeurs. Hoe ziet de sommelier zijn functie veranderen? Wat willen je gasten, nu en straks?
Wine Professional ging ook virtueel tijdens het tafelgesprek met Peter van Houtert (KNWV), Peter Klosse (Academie voor Gastronomie), Hans van de Meeberg (Misset/Proefschrift) en Jan van Lissum (The Wine & Food Association / Wine Professional) onder leiding van moderator Jan-Sebastian van Lissum.
Regelmatig lichten we een instatrend uit die ons opvalt op Instagram. Dit keer is dat #wintersestamppot. Heerlijke gerechten met vaak smaakvolle ingrediënten van het seizoen.
The Mayo Sisters: een schoolvoorbeeld als het gaat over het succesvol opzetten en in de markt zetten van een start-up in de foodservice. Naast hun topproduct; een frisse, smeuïge en 100% plantaardige en suikervrije mayo met 15% minder vet, laten de zussen zien dat je met goede samenwerkingen, hard werken, mooie kansen en echte passie ver kunt komen. In januari stonden ze met The Mayo Sisters op het Horecava Start-upLAB en nu maken ze plannen om het buitenland te veroveren.
Duurzame mintjes die de Out Of Home markt veroveren. Max’s Organic Mints zijn echte mints on a mission; lekkere, biologische én 100% natuurlijke mintjes die worden verpakt door een sociale werkplaats in oneindig recyclebare blikjes!
Misschien ben je er met een grote boog omheen gelopen tijdens Horecava, of misschien prikkelende het stekelige fruit (a.k.a. jackfruit) juist je aandacht. Op het Start-upLAB liet Meet Jack zien dat jackfruit een perfecte vleesvervanger is voor in veel recepten. We spreken met Kaline van Halder, co-founder van Meet Jack over de start-up en de versnelling die ze nu doormaken door Corona.
Raak geïnspireerd door de Instatrend #vega
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!