Fast casual richt zich op kwalitatief goed eten met een bereidingstijd van onder de 15 minuten. Het gaat om eetgelegenheden waar snelle bereidingstechnieken gecombineerd worden met snelle service.
Bij fast casual draait het allemaal om kwalitatief goed eten dat niet te veel tijd kost. Mensen komen voor hun plezier even iets eten of drinken, maar willen niet te lang blijven hangen. Binnen die tijd moeten zij een goede ervaring beleven en het liefst zo snel mogelijk nog eens terugkomen. Dit betekent dat het eten, drinken en de service van goede kwaliteit moet zijn.
Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten. De held van deze editie is: Ad Goes, eigenaar van Eetcafé De Voorstraat.
Een dark kitchen starten naast je eigen zaak. De broers Bjorn en Jeroen van Oss van Eetwinkel de Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom deden het afgelopen jaar. Hoe hebben ze dit aangepakt, is het een succes en blijven ze ermee doorgaan? Je leest het in dit inspirerende interview!
Met ruim 60.600 dumplings per maand verovert Davai Dumplings de markt. Deze start-up is pas net begonnen en timmert nu al aardig aan de weg. Want naast een heerlijke dumpling snack biedt het product nog veel meer mogelijkheden.
Deze editie van de #instatrends nemen we een kijkje bij de lekkerste #Baoburgers. Creatieve recepten gemaakt met de Bao Buns.
De Lekkerste Wedstrijden zijn al 36 jaar een vaste waarde op de Horecava. Helaas konden de wedstrijden in 2021 niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom blikken we terug: hoe gaat het nu met de deelnemers van 2020? Hoe kijken ze terug op hun deelname, en wat heeft het ze gebracht? We vroegen het aan Vincent Kuik, die de show stal met zijn stroopwafelhamburger.
Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari van start gegaan. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis.
Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.
Wayback Burgers is een nieuw concept dat op het punt staat grootschalig uit te breiden in Nederland. Maar wat is...
Deze tijd vraagt als nooit tevoren om efficiëntie in de keuken. Producten van constante kwaliteit met de juiste inzet van het keukenpersoneel. Vijf redenen waarom jij en je team juist nu gebaat zijn bij koelverse tijdbesparende producten.
Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Icecreams
Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!
Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid,...
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!