Amsterdam, 22 december - Talkshows, expertsessies, tastings, award uitreikingen, start-up pitches en masterclasses: Horecava Limited krijgt een bruisend virtueel programma. Bijzondere ondernemers staan in het zonnetje want juist hun verhalen bieden inspiratie in deze tijden. Op het programma staan onderwerpen als veranderend consumentengedrag, personeel, nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten en natuurlijk de toekomst van de horeca. Met 7 stages gaat Horecava Limited op maandag 1 februari 2021 online
LA Streetfood en Horecava slaan de handen ineen en tekenen samen voor de organisatie van een unieke battle met inachtname van de RIVM-maatregelen: Hollands Best Delivery Chef. Tijdens deze wedstrijd strijden vijf genomineerden uit het hele land om deze nieuwe titel. Op 1 februari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens Horecava Limited.
Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week in beeld: Jacky Steffens.
Als Sales medewerker staat Noortje dagelijks is contact met de klant. Samen met de andere sales collega’s maakt zij zich hard om (nieuwe) exposanten te vinden die hun producten en/of dienst op Horecava willen presenteren.
#BlackMonday – maandag 7 december De horeca heeft de afgelopen tijd met lede ogen gekeken naar de koophysterie rondom Black...
Florentine houdt zich als Exhibition Manager voornamelijk bezig met het aansturen van het team. Daarnaast is zij mede verantwoordelijk voor het uitdenken van concepten en het resultaat hiervan. Je kunt dit eigenlijk zien als een soort projectmanager van het project Horecava.
Wat kun je allemaal verwachten op 1 februari tijdens Horecava Limited? Dit live event op Horecava.nl biedt verschillende onderdelen. Zoals het Podium, dat is te volgen via de livestream en waar diverse relevante onderdelen aan bod komen. Deze keer lichten we De Horecawereld Draait Door en de Trendreports van Entree Magazine uit.
Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited helemaal virtueel te organiseren. Carlijn Groen, Director Food Horecava: “Hoe graag we ook iedereen uit de horecabranche fysiek willen verbinden, dit is niet langer het moment om dit op deze wijze te doen. We gaan er alles aan doen om de branche virtueel een hart onder de riem te steken met een bruisend online programma”. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.
Ook voor RAI Amsterdam is de impact van Covid-19 op internationale beurzen en events groot. Juist nu is er veel behoefte aan internationaal kennisdelen, netwerken en zakendoen. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om exposanten, bezoekers en sprekers (die niet mogen, kunnen of willen reizen) online en interactief te verbinden. Dat is zeer succesvol gebleken tijdens GreenTech Live & Online, de internationale vakbeurs voor de tuinbouw technologie die volledig digitaal plaatsvond op 20, 21 en 22 oktober.
Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan. Daarom introduceert Horecava eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited.
Gezien de huidige omstandigheden en deze onzekere tijden, wil ik graag een persoonlijke boodschap recht uit het hart delen. Want 2020 is in zoveel opzichten een bizar jaar, met mooie maar ook verschrikkelijke momenten.
De plannen voor Horecava 2021 zijn bekend. Het evenement gaat door in een hybride vorm. Zo is de beurs persoonlijk te bezoeken en zijn er online mogelijkheden...
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!