De foodservicebranche krijgt er elk jaar diverse mooie starters met verschillende innovaties bij. Daarom biedt de Foodservice Award graag een podium aan de beste nieuwkomers in de foodservicebranche.
De inschrijvingen voor de HANOS Gouden Koksmuts zijn weer geopend. Deze kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of met één of meer Michelinsterren. Productkennis, samenwerking, creativiteit en techniek komen samen in de strijd om de felbegeerde titel. Wie pakken hem deze editie?
Genomineerden van de Horecava Innovation Award werden vanaf Horecava 2012 niet enkel beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, maar ook door het publiek. Alle nominaties voor de Horecava Innovation Award waren ook op de beursvloer te zien in de themawereld INNOVEER!. Heb jij jouw stem uitgebracht op je favoriete horeca-innovatie?
En de winnaar in de categorie Duurzaamheid van de Horecava Innovation Awards is… Ozarka! Deze marktleider in de wereld van herbruikbare maaltijdverpakkingen kreeg de prestigieuze Karel de Vos Award van de jury uitgereikt. CEO en founder van Ozarka, Beth Massa, legt uit wat Ozarka zo uniek maakt en wat het merk voor horecaondernemers kan betekenen.
De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.
De organisatie achter Horecava heeft in nauw overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. Een beslissing die onlosmakelijk verbonden is met de huidige situatie in de branche. De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar voor de kiezen gekregen en de druk op de ondernemer blijft ook de komende tijd onverminderd groot. Deze omstandigheden maken de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk.
Vakbeurs Horecava 2022 is helaas niet doorgegaan. Ook het verschuiven naar het voorjaar bleek niet de beste optie. Horecava 2023 gaat door en we kijken er naar uit om ook jou weer in de RAI te verwelkomen.
Deze nieuwe week start ik, Carlijn Groen-Wijnmalen Director Food Horecava, anders dan anders, met een persoonlijk bericht. Net als heel Nederland, zat ook ik voor de tv om te horen wat de RIVM maatregelen zijn voor de komende periode. Heftig is het om vast te stellen dat het eenieder van ons op meerdere fronten raakt als mens; als branche, ondernemer, partner, collega en als evenement Horecava
We kijken uit om elkaar weer fysiek te ontmoeten tijdens Horecava 2022, van 10 januari tot 13 januari in RAI Amsterdam. “Wij maken ons klaar voor Horecava 2022 en we kunnen niet wachten om onze dynamische branche weer een podium te geven.
De inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen op Horecava 2022 is geopend en steeds meer deelnemers melden zich aan. Zo ook Firma van Buiten, dat al jaren hofleverancier is en dit keer zelfs een extra kandidaat naar voren schuift.
Hij leerde het vak in Italië, zowel van zijn moeder als op de hotelschool. In januari laat hij zijn handen spreken tijdens de Nederlandse Kampioenschappen op de Horecava 2022. Maar Luciano Colebella uit Zwolle doet niet alleen mee met het NK Pizza bakken.
De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2022 is in volle gang. Tot en met 22 oktober 2021 kunnen bedrijven hun innovatie of noviteit insturen. Daarmee maken ze kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Gold & Green, Deliverect, Pure Pacific, Yellowtail, Hemelswater, Rosval, IBM en Flammkuchen Nederland. De Horecava Innovation Award wordt voor de 21e keer op rij toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. Horecava biedt net als vorig jaar de mogelijkheid om alle innovaties te tonen in het TrendLAB. De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 in RAI Amsterdam.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!