Beursnieuws


Beursnieuws
Recordpoging voor duurste hamburger ter wereld geslaagd

De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die een voorlopig certificaat heeft uitgereikt aan eigenaar Robbert Jan de Veen. Het bewijsmateriaal is samen met het juryrapport ingediend bij World Records, die moet besluiten of De Daltons een permanent certificaat verdient.

Beursnieuws
Duurste hamburger ter wereld komt uit Voorthuizen

De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eigenaar Robbert Jan de Veen. Hij hangt er een prijskaartje aan van maar liefst 5000 euro. Daarmee verbreekt hij het huidige record dat in handen is van een Amerikaan. De Gelderse ondernemer doet hiermee een officiële wereldrecordpoging.

Beursnieuws
Schrijf je in voor het NK koken! Durf jij de uitdaging aan?

Op 10 t/m 13 januari 2022 gaat Horecava weer van start met de fysieke beurs! Daarbij is het Gastronomische Gilde ook weer aanwezig met mooie wedstrijden zoals HANOS Gouden koksmuts, het NK Leermeester - Leerling en het NK Jonge koks t/m 25 jaar.

Beursnieuws
Roland Biermans in burger-categorie Lekkerste Wedstrijden

De Lekkerste Wedstrijden zijn al 36 jaar een vaste waarde op de Horecava. Helaas konden de wedstrijden in 2021 niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom blikken we terug: hoe gaat het nu met de deelnemers van 2020? Hoe kijken ze terug op hun deelname, en wat heeft het ze gebracht? We vroegen het aan Roland Biermans, die vorig jaar de 2e plek te pakken had.

Beursnieuws
Belastingdienst herinnert gegevens te checken

Ondernemend Nederland komt steeds weer meer in bedrijf. Dat geldt ook voor de horeca. Voor ondernemers en zzp’ers met kinderen heeft dat mogelijk gevolgen voor hun kinderopvangtoeslag. Want veranderingen in je leven, zoals in inkomen of opvanguren voor je kind, hebben invloed op hoeveel toeslag je krijgt.

Beursnieuws
SVH organiseert theatershow voor horeca

Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum.

Beursnieuws
Kitchen Create opent Kitchen Experience

Horecakeukenleverancier Kitchen Create opent 350m2 aan Kitchen Experience. Een walhalla en bron van nieuwe ideeën voor de horecaondernemer en chef. Deze dingen en meer verbergt Kitchen Create achterin het pand.

Beursnieuws
Horeca wil ziekenhuismedewerkers verrassen

Met #CakesforCare wil Amsterdam Verbindt veerkracht laten zien van Amsterdamse horeca. Met maar liefst 10.000 stukken zelfgebakken taart wil de organisatie met deze actie horecabedrijven en -instellingen samenbrengen om hun waardering te tonen voor de ongekende prestaties van de ziekenhuizen ten tijde van de pandemie, juist nu de coronadruk in ziekenhuizen weer sterk toeneemt.

Beursnieuws
We gaan weer open: De 1ste gast Challenge!

Op woensdag 28 april tellen Horeca-inspirator Milo Berlijn, HorecaBrains en de Horecava samen met talloze horecabedrijven op een leuke en ludieke manier af naar de heropening van de terrassen.

Beursnieuws
SVH start grote wervingscampagne

Vandaag start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het grootste kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca. Grote namen uit de horecabranche als sterrenchefs Soenil Bahadoer, Jonathan Zandbergen, Dennis Huwaë en tv-chef en horecadocent Mounir Toub supporten de campagne in de zoektocht naar nieuwe studenten en medewerkers voor de horeca.

Beursnieuws
De Lekkerste gerechten van Robbert de Veen

De Lekkerste Wedstrijden zijn al 36 jaar een vaste waarde op de Horecava. Helaas konden de wedstrijden in 2021 niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom blikken we terug: hoe gaat het nu met de deelnemers van 2020? Hoe kijken ze terug op hun deelname, en wat heeft het ze gebracht? We vroegen het aan Robbert de Veen, die in 2020 aan maar liefst 5 wedstrijden meedeed!

Beursnieuws
Cabaretier Guido Weijers Nachtburgemeester van Nederland

Ik heb in de horeca meer over het leven geleerd, dan tijdens al m’n studies. - De eerste reactie van Guido als hij de ambtsketen krijgt omgehangen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!