Horecava en partners nodigen iedere dag keynote sprekers uit de wereld van foodservice & hospitality uit op het TrendLAB. In deze sessies geven zij hun visie op de invloed van ontwikkelingen en trends in de foodservicebranche.
De mooiste job tijdens Horecava? Dat is jurylid zijn tijdens het NK De Lekkerste. Zij mogen bepalen wie onder meer de lekkerste pannenkoek, friet, burger, pizza of pasta van Nederland maakt. We zetten alle 25 juryleden op een rij.
Bekijk de producten en verhalen van alle genomineerden in de categorie Food & Beverage! Wie gaat er tijdens Horecava 2023 met de winst vandoor?
Ben jij een freelance chef en ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Of heb jij een horecabedrijf en ben je op zoek naar een Top-Chef? Met ons nieuwe platform zijn wij dé matchmaker in de culinaire wereld.
Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen op energiekosten, maar ook op water-, personeels- en andere bedrijfskosten. Winterhalter kan u daarbij helpen. Hoe?
Eén van de centrale thema's in de horecasector op dit moment is duurzaamheid. Om je als horecaondernemer te onderscheiden is het belangrijk dat je hier aandacht aan besteedt. Speciaal voor Horecava 2023 hebben we in samenwerking met Duurzame Horeca Nederland de Groene Horecava Route gemaakt. Dé route die jou langs de duurzaamste keuzes van het moment brengt.
Middels een editie op de Horecava brengt Radio Horeca, powered by Bidfood & Horecava, de mooiste verhalen uit de horeca.
Met het oog op de toekomst is het belangrijk om klanten en gasten duurzamer te laten genieten. Paardekooper laat je graag zien welke mogelijkheden er zijn om jouw disposable foodverpakkingen te verduurzamen.
Hoe kun je als horecaonderneming met circulariteit je ecologische footprint verlagen? Pop-up “Restaurant Thuisbasis”, het nieuwste initiatief van Thuisbasis Concepts, laat gasten kennismaken met circulaire gastronomie en circulariteit in het algemeen.
De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt internationale allure. De Italiaanse pizzachef Renato Bosco komt speciaal naar Amsterdam om de pizza profs die deelnemen aan deze competitie te beoordelen. Daarnaast bestaat de vakjury onder meer uit SVH Meesterkok Robert Kranenborg.
De genomineerden van de Foodservice Award 2022-2023 verkiezing zijn bekend! Op 10 januari op Horecava zullen deze bedrijven horen of ze een prijs in ontvangst mogen nemen.
Nick Toet, bekend van het YouTube-kanaal Eten met Nick, zit komende januari in de jury van het NK Lekkerste Pannenkoek. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecava 2023. Nick zal tijdens het proeven niet alleen letten op smaak.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!