Beursnieuws


Beursnieuws
Wij blikken terug op Horecava 2023

Er was weer een fysieke Horecava en wat hebben wij genoten! Eindelijk was er weer de mogelijkheid om elkaar écht te ontmoeten, innovaties te zien, trends te bespreken en van alles te proeven en ontdekken. We zijn het nieuwe jaar goed gestart én deze Horecava was de start van een geheel nieuwe tijd binnen de horecabranche. Bedankt bezoekers, exposanten en partners. Als organisatie kijken we terug op vier fantastische dagen en daarom deze terugblik naar Horecava 2023!

Duurzaamheid
Recordaantal donaties opgehaald tijdens Horecava 2023

Eén van de drie centrale pijlers tijdens Horecava 2023 was duurzaamheid. Steeds meer horecaondernemers zijn bewust bezig met groen ondernemen en het tegengaan van voedselverspilling. Duurzaamheid was op de gehele beursvloer terug te vinden. Maar dat niet alleen, ook werd de Donation Room tijdens Horecava ingezet waarbij een recordaantal donaties werd opgehaald.

Beursnieuws
De finalisten van de Groene Koksmuts zijn bekend!

Op 11 januari was de voorronde van de Groene Kokmuts op Horecava, een nieuwe wedstrijd die geheel in het teken staat van plantaardig koken georganiseerd door het Gastronomisch Gilde.

Beursnieuws
Restaurant Maeve Wint Nederlands Kampioenschap Leermeester – Leerling

Op dinsdag 10 januari streden 6 teams om de titel Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door het Gastronomisch Gilde op Horecava georganiseerd wordt. Restaurant Maeve, met leermeester Tommy Janssen en leerling Sem Klein Oonk overtroffen de verwachtingen van de jury met hun gerechten en zijn daarom de nieuwe Nederlands Kampioenen.

Beursnieuws
De winnaars van de Foodservice Awards 2022-2023 zijn bekend!

De winnaars van de Foodservice Awards zijn bekend! De vijfde editie van de Foodservice Awards werd voor de tweede keer op rij overall gewonnen door Zuivelhoeve.

Beursnieuws
Roland Biermans wint NK Lekkerste Broodje voor de vierde keer

Wedstrijdveteraan Roland Biermans van Vitam is de winnaar van het NK Lekkerste Broodje 2023. Daarmee is hij de eerste ooit die deze wedstrijd vier keer heeft gewonnen.

Beursnieuws
HANOS Gouden Koksmuts uitgereikt op Horecava 2023

De HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd vond ook dit jaar weer plaats tijdens Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. De fanatieke deelnemers kookten de mooiste gerechten met ingrediënten uit een blackbox.

Beursnieuws
Redefine Meat overall winnaar Horecava Innovation Award

Maandag 9 januari is tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Horecava Innovation Award 2023. Puck Wilbers, de juryvoorzitter, reikte de awards uit voor de categorieën; food & beverage, equipment & services, concepts, interior & design, digital, apps & social media en duurzaamheid.

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Duurzaamheid Award, Karel de Vos

Bekijk de duurzame innovaties van de genomineerde bedrijven. Welk bedrijf zal de Duurzaamheid Award Karel de Vos 2023 winnen?

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Digital, Apps & Social Media

Lees welke innovatieve producten de bedrijven ontwikkeld hebben in deze categorie. Misschien komt één van de producten ook van pas voor jouw horecaonderneming!

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Concepts, Interior & Design

De nominaties voor de Horecava Innovation Award 2023 zijn inmiddels bekend. Bekijk welke innovatieve producten de bedrijven in de categorie Concepts, Interior & Design hebben ontwikkeld. Welk product zal er met de winst vandoor gaan?

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Equipment & Services

In dit artikel lees je alles over de innovatieve producten van de genomineerde bedrijven voor de categorie Equipment & Services. Welk bedrijf heeft volgens jou het beste product in deze categorie?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!